Sophie de Boer crosst voortaan ook voor Parkhotel Valkenburg

Sophie de Boer crosst voortaan ook voor Parkhotel Valkenburg

foto: Sportfoto.nl

donderdag 20 december 2018 om 15:33

Er werd al flink over gespeculeerd, maar nu is het ook waarheid geworden: Sophie de Boer crosst vanaf 1 januari voor Parkhotel Valkenburg. Eerder wilde De Boer in een interview met WielerFlits niet ingaan op de mogelijke overstap, maar liet ze wél weten dat er binnenkort nieuws zou volgen. 

De Boer komt al sinds 2014 uit voor de wegploeg van Parkhotel Valkenburg, maar zal vanaf het nieuwe jaar ook in het veld actief zijn voor de Nederlandse ploeg. Enkele persoonlijke sponsoren maken mee de overstap. “Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking”, zo laat de veldrijdster weten op de ploegsite van haar ‘nieuwe’ werkgever.

“Ik ben ook blij dat ik qua materiaal kan blijven samenwerken met enkele partners. Ik heb natuurlijk de afgelopen vijf jaar al in de zomerperiode met de ploeg samengewerkt. Ik ben blij dat ze me – na de voorbije moeilijke periode – niet hebben laten vallen. Daar spreekt veel waardering uit.”

Afscheid van privésponsor 
De 28-jarige renster kwam de voorbije twee seizoenen uit voor privésponsor Breepark, dat zich terugtrekt uit de (veldrit)sport. “Bij Breepark is er gekozen om de focus meer op hun kernactiviteiten te leggen. Daarin past het veldrijden niet meer. Het was voor het seizoen al duidelijk dat ze de sponsoring niet wilden voortzetten”, aldus De Boer.

Dit artikel delen:

2 Reacties

sooike 20 december 2018 om 22:36

Betekent datdat Breepark helemaal stopt met sportsponsoring? Want wat zijn eigenlijk de “kernactiviteiten” van Breepark. Volgens mij om zoveel mogelijk geld te verdienen aan de bedrijven die zich vestigen op het park in Breda !

Viktrodriguez 21 december 2018 om 01:32

Breepark heeft vooral de ambitie voor zijn van een evenementen- en ontspanningsterrein. Al zit er tot op heden nog niet zo heel veel, o.a. bios en zo’n hal waar je kan lasergamen of escaperoomen. Het is juist absoluut geen klassiek bedrijventerrein.

Headlines

Materiaalzone

Populair