Sacha Modolo: “Ik heb nog nergens getekend”

zondag 27 oktober 2019 om 11:32
Sacha Modolo: “Ik heb nog nergens getekend”

foto: Cor Vos

Gisteren kwam La Gazzetta dello Sport met het toch wel verrassende nieuws dat Corendon-Circus zou hengelen naar de diensten van Sacha Modolo. De Italiaanse spurter weet zelf van niks, zo laat hij weten aan TuttoBiciWeb. “Het zou een mooie kans zijn, maar ik heb nog nergens getekend”, zo reageert Modolo.

De 32-jarige Modolo kende een moeilijk jaar door fysieke problemen en zag zijn contract bij EF Education First niet worden verlengd. Hierdoor moet de tweevoudig etappewinnaar in de Giro d’Italia op zoek naar een nieuwe werkgever voor 2020. Volgens La Gazzetta dello Sport is Corendon-Circus – de ploeg van Mathieu van der Poel – geïnteresseerd in de rappe Italiaan.

Modolo – die naar verluidt ook kan rekenen op interesse van Israel Cycling Academy – zou een versterking kunnen zijn voor de klassiekerkern rondom Van der Poel. Zo eindigde de oud-renner van Colnago en Lampre twee jaar geleden nog als zesde in de Ronde van Vlaanderen. “Maar op dit moment speelt er niks”, aldus Modolo. “Mijn manager is bezig met mijn toekomst.”

“Ik kan niet wachten op een bevrijdend telefoontje. Zowel Israel Cycling Academy als Corendon-Circus zijn mooie ploegen, maar één ding is zeker: er is nog geen concrete interesse”, zo vertelt Modolo.

Dit artikel delen:

1 Reactie

GroeneTrui 27 oktober 2019 om 16:30

Even off-topic, maar ook Wanty-Gobert zou startrecht hebben in alle grote ronden. Misschien iemand van de redactie die dit kan navragen?
https://www.cyclingweekly.com/news/latest-news/uci-releases-names-19-worldtour-teams-2020-441106

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone