Roompot-Nederlandse Loterij aan de start van E3 Harelbeke

maandag 6 maart 2017 om 12:37
Roompot-Nederlandse Loterij aan de start van E3 Harelbeke

Roompot-Nederlandse Loterij staat op vrijdag 24 maart aan de start van E3 Harelbeke. De Nederlandse ProContinentale formatie is een van de zeven ploegen die van de organisatie een wildcard ontving.

Eerder ontving de ploeg wildcards voor Cadel Evans Great Ocean Road Race, Omloop Het Nieuwsblad, Dwars door Vlaanderen, Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, de Amstel Gold Race en Luik Bastenaken-Luik. Daarnaast rijdt het in juni de Ronde van Zwitserland.

Ook vorig jaar reed Roompot-Nederlandse Loterij E3 Harelbeke. Sjoerd van Ginneken was toen mee in de vlucht van de dag, maar uiteindelijk werd Michel Kreder op een 59e plaats de beste renner in de uitslag. Ploegleider Michel Cornelisse was na afloop niet tevreden.

Naast Roompot-Nederlandse Loterij ontvingen ook Wanty-Groupe Gobert, Sport Vlaanderen-Baloise, Veranda’s Willems-Crelan, WB Veranclassic Aqua Protect, Direct Energie en Gazprom-RusVelo een wildcard voor E3 Harelbeke.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Rondo 6 maart 2017 om 12:42

Mooie kans voor revanche, de resultaten van dit jaar wekken de indruk dat het beter kan.

JaBo 6 maart 2017 om 12:45

Nu een keer scoren als dank voor alle wild cards. Voor de vele fans ook leuk

maklukzat 6 maart 2017 om 12:52

Gisteren hebben ze zich prima laten zien in Dwars door West-Vlaanderen. Iemand bij de eerste 15 of 20 in een WT wedstrijd in Vlaanderen zou mooi zijn voor Roompot.

DeLuiaardVanLimburg 6 maart 2017 om 13:38

Misschien een keer een interview met roompot over hoe ze het allemaal binnenslepen, hoe ze de voortgang zien, wat de doelen zijn? Ik neem in ieder geval mijn hoed af voor de lobby.

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone