Robert Gesink niet van start in tijdrit Algarve

vrijdag 20 februari 2015 om 16:04

Robert Gesink

Robert Gesink is niet van start gegaan in de tijdrit tijdens de Ronde van de Algarve. Dat laat zijn ploeg LottoNL-Jumbo weten. De Achterhoeker verlaat de wedstrijd per direct en is vanwege persoonlijke redenen teruggevlogen naar Nederland.

De 28-jarige renner maakte in Portugal zijn seizoensdebuut. Hij stond na twee dagen twaalfde in het algemeen klassement op 33 seconden van leider Geraint Thomas.

Gesink verliet afgelopen seizoen de Vuelta vanwege complicaties bij de zwangerschap van zijn vrouw. Zij is vorige maand bevallen van een zoon.

Dit artikel delen:

3 Reacties

RiGHT 3 maart 2015 om 14:40

is er onderhand al eens iets bekend eigenlijk?
ik heb zitten zoeken, maar als ik o.a. zoek naar “Robert Gesink” “Algarve” “privé-omstandigheden”, kom ik overal alleen maar dezelfde copy-past-journalistiek tegen. niets op de facebook of twitter pagina’s van de diverse personen of instanties, fanclub, niets.
ik snap best dat prive, prive is… maar helemaal 0,0 uitleg na 2 weken is toch wel heel erg weinig

elbosco 4 maart 2015 om 16:01

Hij staat op de voorlopige startlijst van Strade Bianche. Morgen komt de ploeg met een persbericht.

vlek 4 maart 2015 om 16:10
Quote:
0,0 uitleg

De uitleg van zijn afstappen was dat er privé-omstandigenheden waren. Waarom zou dat niet voldoende uitleg zijn? Sowieso is het meer dan 0,0 natuurlijk, maar gezien de gebeurtenissen sinds september kan iedereen toch wel bedenken wat die privé-omstandigheden ongeveer zijn. Waarom moet hij dat plaatje voor de buitenwereld nog inkleuren? De gezondheid van zijn vrouw gaat ons toch geen zak aan? Wat ons aangaat is het afstappen in Algarve en daarvan weten we de rede. De eerst volgende koers op zijn programma moet nog gereden worden, dus zien we het dan vanzelf of de thuissituatie weer de goede kant op gaat.

Headlines

Materiaalzone

Populair

Poll