Remco Evenepoel reageert op insinuaties: “Heb gehuild in armen van mijn vader”

zondag 30 augustus 2020 om 10:50
Remco Evenepoel reageert op insinuaties: “Heb gehuild in armen van mijn vader”

© Cor Vos

Remco Evenepoel heeft voor het eerst gereageerd op de beelden die de voorbije dagen voor ophef zorgden. “Ik ga eerlijk zijn. Vanmorgen heb ik gehuild in de armen van mijn vader. Zo ellendig voelde ik mij.”

De beelden van de handeling van ploegleider Davide Bramati, die kort na Evenepoels zware val tijdens Il Lombardia zijn zakken leegmaakte, circuleerden al een tijd op Twitter, maar haalden pas sinds dit weekend de media. Met dank aan UCI-voorzitter Lappartient, die exact een dag voor de start van de Tour aangaf te laten onderzoeken wat daar in dat ravijn gebeurd is.

Remco Evenepoel hulde zich een poos in stilzwijgen over de insinuaties. Hij retweette het statement van zijn team, maar verder hield hij zich op de vlakte. Tot gisteravond, nadat het item aan bod kwam in het tv-programma Vive le Vélo. Collega-renner Serge Pauwels nam het op voor het toptalent en beoordeelde het voorval als een storm in een glas water.

Evenepoel was blij met de steun, liet hij blijken in een tweet. “Ik zal eerlijk zijn, deze morgen lag ik in mijn ziektebed (bij hem thuis, red) te huilen in de armen van mijn vader”, tikte hij. “Zo ellendig voel ik me. Ik vocht voor mijn leven op het moment van de valpartij en mijn team probeerde gewoon het beste voor mij te doen.”

Dit artikel delen:

167 Reacties

HoofdIsVrij 30 augustus 2020 om 10:41

Maar dan wel op instagram zo’n gaar filmpje delen. Doe dat dan ook niet.

Barry Batsbak 30 augustus 2020 om 13:36

edit wf: niet doen

Marik 30 augustus 2020 om 10:47

Daar heb je dan ook een papa voor.

Alle gekheid op een stokje, je ziet nu wel mooi de tegenstelling die bij deze jongen aanwezig is. Hij is 20 en tegenwoordig ben je dan nog in de volle ontwikkeling richting volwassenheid. Echter rijdt hij al als een grote meneer. Daarnaast laten zijn gebaartjes, maniertjes etc. zien dat hij mentaal nog lang geen grote meneer is. Het feit dat dit bericht hem zo ontzettend raakt geeft ook aan dat er een grote discrepantie zit tussen zijn prestaties op de fiets en zijn mentale leeftijd.
Enkel met goede begeleiding en nuchtere aanpak is dit op een positieve manier te ontwikkelen.

zietemgaan 30 augustus 2020 om 11:33

Logisch toch? Zijn prestaties zijn ook indrukwekkend, moeilijk om hem dan in de schaduw te laten. maar akkoord: net zoals bij VDB en de jonge Tom Boonen: een betere media begeleiding lijkt me van groot belang (zoals de Romeinse keziers tijdens hun triomftochen een slaaf hadden die permanent influisterden “bedenk dat je sterfelijk bent”)

CechRepublic 30 augustus 2020 om 11:43

Ik herinner me Boonen als wat volwassener op die leeftijd. De enorme aandacht hier voor de “diknek” die Evenepoel zogenaamd zal zijn vind ik altijd wat overtrokken. Zie ook liever even niet te veel media ondersteuning. Eén Roglic is in dat opzicht wel genoeg.

Man met de hamer 30 augustus 2020 om 11:51

Mee eens. Ik was zelf ook een enorme dramaqueen op 18 jarige leeftijd. ;) Vechtend voor mijn leven. Hij moet maar een paar jaar fietsen zonder veel te praten.

Hollow Knight 30 augustus 2020 om 11:51

@Zietemgaan

Dat waren legeraanvoerders die door hun soldaten als Imperator werden uitgeroepen en als beloning een triomftocht kregen in Rome (normaal mocht een legeraanvoerder nooit met zijn soldaten door Rome trekken).

Later werden triomftochten exclusief voorbehouden voor keizers, maar we zien ook dat keizers steeds meer goddelijke trekjes begonnen te krijgen. De eerste romein die vergoddelijkt werd was Julius Caesar (Divus Iulius) en er zouden later nog veel meer volgen.

Romāns Vainšteins 30 augustus 2020 om 11:54

Boonen was het complete plaatje. Die is standaard uitgerust met de ideale dokkerbody, een perfecte set hersenen en had ook nog eens de uitstraling, verbale giften humor en het sympathieke van een kampioen. Vroeg volwassen ook, zijn uitschieters traden pas op tijdens ‘de inhaalslag’ en ook daar kwam hij als een vent over heen.

Als Evenepoel zijnde kan je je beter niet spiegelen aan hem. Sowieso zal een ronde rijder daar nooit het aanzien verwerven dat een Flandrien verkrijgen kan.

Klaver 30 augustus 2020 om 12:21

Het is niet dat Evenepoel voor deze situatie vraagt.

boenk 30 augustus 2020 om 16:42

Vergelijking met Boonen is van de pot gerukt. Evenepoel was voor velen topfavoriet om het WK tijdrijden te winnen op zijn 19de. Won San Sebastian, en was topfavoriet om zijn eerste monument te winnen op zijn 20ste. Toen Boonen 20 was, reed hij rondjes rond de kerk tegen Janneke en Mieke.

Boonen was veel ouder toen hij resultaten zoals die van Evenepoel kon voorleggen, en zeker wanneer hij als absoluut topfavoriet in topkoersen werd naar voren geschoven. En dus ook veel ouder wanneer hij wind van voren kreeg.

Romāns Vainšteins 30 augustus 2020 om 10:47

En nou moeten we zeker allemaal over elkaar heen allen van wel of niet?

Het hele onderzoek is belachelijk want wat er ook wel of niet in zat het is nu weg, foetsie, niet traceerbaar. Evenepoel had denk beter gewoon van je storm in glas water kunnen reageren maar dat zit niet in zijn trotse, meermaals tegen het dramatische aan, aard. Of dit dan gespeeld of oprecht is valt onmogelijk op te maken.

de_nis_ 30 augustus 2020 om 11:26

Eens of het echt of onecht is maakt niet uit, maar daar had zijn vader hem moet adviseren nadat hij uitgehuild was even nergens op te reageren.

Romāns Vainšteins 30 augustus 2020 om 11:28

Eens. Maar hij kan het gewoon niet laten.

de_nis_ 30 augustus 2020 om 11:35

Dan moet zijn vader hem beter adviseren, en als hij dat niet kan (wat geen schande is) dan moeten ze vanuit de werkgever iemand even laten meekijken.
Patrick maakt zijn multitalent kapot zo voordat ze echt gaan oogsten.

Romāns Vainšteins 30 augustus 2020 om 11:40

Je zou haast vermoeden dat ze het expres laten gaan..

Michelangelo 30 augustus 2020 om 10:52

Échte mannen mogen ook huilen!

Kan me voorstellen dat dit verschrikkelijk k.t is voor deze jongen. Maar het neemt niet weg dat het er gewoon verdacht uit zag. Geknipt of niet. En ook de reactie van de ploeg zelf hielp niet mee.

En helaas ben ik de laatste jaren kritisch en wantrouwend geworden. Wat te mooi is om waar te zijn bleek achteraf te vaak niet waar. Niet in de laatste plaats bij lefevere zelf…

Beekman 30 augustus 2020 om 10:57

Ik beschuldig niemand maar vond het wel een vreemde actie van zijn ploegleider. Maar over huilen gesproken, Femke van den Driesche huilde ook tranen met tuiten en schreeuwde haar onschuld uit, dus daar kun je geen conclusie uit trekken.

de_nis_ 30 augustus 2020 om 11:46

Precies. De lichaamstaal lezend van Bramati is hij iets aan het wegnemen wat niet gezien mag worden. Die taal spreekt niet uit dat hij Evenepoel’s achterzakken leeghaalt zodat hij op zijn rug geen last heeft van dingen in zijn rugzakjes.

boenk 30 augustus 2020 om 16:47

Omdat je maar 5 seconden van het filmpje ziet. Als het echt zo gegaan is, en Bramati het stiekem komt stelen, waarom tonen ze dan ook niet hoe Bramati naar Evenepoel sluipt en meteen ènkel dat item wegneemt? Zou het dus kunnen, dat het hele filmpje deze handeling veel minder verdacht zou maken? Die andere ploegleider was op dat moment Evenepoel zijn hoofd al een tijdje aan het stabiliseren, terwijl de hulpdiensten al ter plekke waren. Waarom is die dan niet eerst in die zak gaan rommelen?

de_nis_ 30 augustus 2020 om 17:27

Eens. Ik ben ook niet overtuigd, het zou helpen om Minimaal 5 seconden voor en na gezien te krijgen. Maar als je iets illegaals doet is het handig zo weinig mogelijk mensen te betrekken.
Objectief gekeken naar lichaamstaal van iemand die iets steelt is dat in deze uitsnede redelijk standaard.
Waar ik hiervoor zeg dat ik niet overtuigd ben is die gedachte tijdens dit schrijven en nog eens kijken toch verandert in dat er iets verduisterd wordt.

Attack 30 augustus 2020 om 10:57

Edit: Iets minder op de man spelen aub

Henk 30 augustus 2020 om 11:01

Hij kan om te beginnen duidelijkheid verschaffen over wat er uit zijn zak werd gehaald.

Beekman 30 augustus 2020 om 11:04

@Henk, dacht je nu werkelijk dat die zou gaan vertellen wat erin zat als dat iets zou zijn wat het daglicht niet kan verdragen? Zijn manager Lefevre alias het braafste jongetje van de klas zal dat wel eventjes uitleggen.

Hollow Knight 30 augustus 2020 om 11:04

Hebben ze drie dagen geleden al gedaan (en gisteren nog eens).

Blijf wel wakker hé.

josemanuelfuente 30 augustus 2020 om 11:04

Hoge bomen vangen veel wind, wen er maar aan.

CechRepublic 30 augustus 2020 om 11:11

Iets met geschoren worden en stilzitten. Helaas krijgt hij van het DQT ook in dit opzicht geen heel koninklijk voorbeeld.

Scott Sunderland 30 augustus 2020 om 11:04

Dit is een jongen van twintig. Dat wordt hier nog weleens vergeten. Hij fietst als de beste maar hij is letterlijk nauwelijks volwassen qua leeftijd. Laat hem dan soms wat arrogant, wisselvallig of speels overkomen. Dat hoort bij de leeftijd.

boehoe 30 augustus 2020 om 11:11

Wat een gelul. 20 is gewoon een volwassen man. Alleen deze pampergeneratie lijkt pas tegen de 40 enige tekenen van volwassenheid te vertonen.

Marik 30 augustus 2020 om 11:14

Damn boehoe wat een ongenuanceerde reactie, het lijkt wel alsof je een boel frustraties van je af moet schrijven kerel.

CechRepublic 30 augustus 2020 om 11:20

@boehoe, ik kan een gebrek aan nuance vaak wel waarderen, maar dit is wel erg generaliserend. De laatste generatie die op hun 20e volwassen was lag ergens rond 1915 in de zinloze loopgraven in België. Tijden veranderen, en dat zal altijd zo blijven.

Scott Sunderland 30 augustus 2020 om 11:24

Boehoe hersenen groeien biologisch tot ongeveer 24 jaar. Dit is een hele jonge jongen die net zo ongenuanceerd is als de meeste leeftijdsgenoten. Net zo jong als jij onsympathiek bent, zeg maar.

de_nis_ 30 augustus 2020 om 11:32

Laat zijn vader hem dan behoeden voor uitspraken die reacties uitlokken. Je zoon zijn tranen drogen is goed, moet elke vader doen, je zoon goed adviseren ook. En Patrick zou zich ook als vader moeten gedragen en deze jongen iets meer de luwte laten opzoeken.
Zijn talent op de fiets laten spreken en niet op Social media.

Scott Sunderland 30 augustus 2020 om 11:58

De_Nis_
Dat zou een optie zijn. Maar reacties komen er sowieso. Ik ben er meer voor om deze jongen zo veel mogelijk gewoon twintig en ongenuanceerd / nog niet volwassen te laten zijn zonder te veel PR bemoeienis. Je kunt zijn uitspraken met een korreltje zout nemen. Volwassen wordt hij later wel. Door schade en schande, door levenservaring.

de_nis_ 30 augustus 2020 om 12:04

Levenservaring opdoen begint al op jonge leeftijd, iemand behoeden voor controversen is een les waar je ook ervaring mee opdoet.

wielrenner 30 augustus 2020 om 11:04

Ik sluit mij aan bij het bovenstaande, vooral bij de laatste 2 regels van Michelangelo.

bartp25 30 augustus 2020 om 11:05

Allemaal beetje overdreven. Zowel de reactie van de uci als de reactie van evenepoel. Huilen niks mis mee maar vechten voor zijn leven komop niet overdrijven.

Hollow Knight 30 augustus 2020 om 11:07

Hij is 10 meter naar beneden gevallen. Op dat moment zelf dacht Remco dat de schade veel erger was dan "enkel" een bekkenbreuk.

Niet onlogisch…

Jij zou natuurlijk lekker stoer zelf uit de ravijn geklommen zijn en weer doorgefietst hebben.

Veel keyboard warriors hier, maar dat had ik gisteren al opgemerkt.

bartp25 30 augustus 2020 om 11:09

Het waren 4 meter, was meteen bij bewustzijn en kon gewoon converseren. Dat hij helse pijn heeft gehad natuurlijk maar vechten voor zijn leven komop he beetje realistisch blijven. Keyboard warrior man laat me niet lachen. Ik was zeker niet uit dat ravijn gekropen en het het had levensbedreigend kunnen zijn als hij verkeerd terecht was gekomen gelukkig dat dit niet het geval was.

Romāns Vainšteins 30 augustus 2020 om 11:17

Keyboard warrior is zo’n domme term om te werpen. We zitten hier op een anoniem discussieforum holle ridder, niet op een theeproeverij met tante Kaat.

Marik 30 augustus 2020 om 11:19

Tante Kaat verbouwt wel haar eigen theebladeren, dus daar zou ik wel een uitzondering voor willen maken.

mus van de maasstad 30 augustus 2020 om 11:33

Jaarlijks overlijden er duizenden mensen aan een gebroken bekken. Dus hoezo overdreven.

de_nis_ 30 augustus 2020 om 11:48

Edit: niet doen

Man met de hamer 30 augustus 2020 om 13:20

Hoe kom je aan die info @mus? Zijn dat niet voor 98% bejaarde oma’s, voor wie de gebroken heup de genadeklap betekent?

de_nis_ 30 augustus 2020 om 13:25

@HK. Hij wordt uit het ravijn gehaald en zijn eerste woorden tegen Patrick: ik zou gewonnen hebben, of iets van die strekking. Dat klinkt niet als heel veel paniek. Dat is toch een stoere uitspraak?

boenk 30 augustus 2020 om 16:55

Bjorg Lambrecht was ook nog bij bewustzijn en vroeg aan de dokter hoe het er uitzag. Als ik me goed herinner zei hij zelf iets in de zin van “niet goed zeker?”.

De_nis, dat waren zijn eerste woorden tegen Lefevere als hij uit de ravijn kwam? Jij was erbij? Want Lefevere was er in elk geval NIET bij. Die zag Remco pas uren later in het ziekenhuis. Is ook gewoon net hetzelfde als zeggen “ik had superbenen”.

de_nis_ 30 augustus 2020 om 17:37

Dat is waar inderdaad.
Toen was zijn doodstrijd al voorbij.

Klein Verzet 30 augustus 2020 om 11:05

Remco acteert mij veel te veel de rol van de ideale schoonzoon: eerst heel stoer met wolf-petje in bed, daarvoor nog tussen neus en lippen tijdens zijn “doodsstrijd” tegen onkel Patriek zeggen dat ie zou hebben gewonnen, en nu dan huilend in de armen van zijn papa.

Ach, jongen toch.

Dan over “het legen van de zakken door Bramati.” Bramati wist blijkbaar wel heel erg goed dat het maar om één object/flesje/flaconnetje ging dat zich in de trui van Remco bevond …
[paranoia modus] Het ging om een finale koker met … tramadol, of een ander overmedicinaal middel, zoals de Belgen het grijze gebied tussen supplement en doping plegen te noemen.[/paranoia modus]

achja 30 augustus 2020 om 11:09

Precies dit laatste

moa 30 augustus 2020 om 11:53

Je keek enkel naar een geknipt fragment. Het filmpje komt ook van iemand die elke dag minimum 1 renner beschuldigd van doping of een motortje. Ik volgde hem jarenlang op twitter. Ik heb hem ontvolgd. Het is een mislukte prof die wild om zich heen schopt. Een beetje kritisch zijn naar wat op ziet mag hoor, het vraagt natuurlijk een beetje objectiviteit goede wil.

Het was misschien een finale bidon, dat gebruikt iedereen. Remco ging misschien winnen en gecontroleerd worden op doping. Dus ja, het was natuurlijk een pot belge he, ja zeker weten.

De UCI komt hier naar buiten met een onderzoek naar een futiliteit itt tot bijvoorbeeld de zaken Armstrong of Froome, daar werd niet over gecommuniceerd. Dit was een politieke afrekening omdat Lefevere serieus tegen hun kar aan het rijden is.

En ja Remco reageert soms wat overdreven. Hij is 20. So what. Als ik veel bovenstaande posts lees reageren er veel die waarschijnlijk nog geen 10 zijn dan.

Hollow Knight 30 augustus 2020 om 12:08

Mooie reactie moa.

Er zit geen enkele nuance in de discussies omtrent Evenepoel hier.

CechRepublic 30 augustus 2020 om 12:14

@HK, lees al jouw reacties over het blok Lefevere eens terug en bedenk dan of jouw eigen “nuance” daar niet heel misschien een ietsiepietsie mee te maken zou kunnen hebben.

klootje kriekeljon 30 augustus 2020 om 13:18

Het is allemaal gemaakt pseudo-vedettengedrag.

Beekman 30 augustus 2020 om 11:05

@Hollow Knight, hij is niet beschuldigd maar het word onderzocht, goed lezen.

Angelo Pauwels 30 augustus 2020 om 11:07

Ik vindt gewoon dat de UCI zonder bewijzen dit niet in de media moet gooien. Onderzoek het eerst voor je iemand beschuldigd. Ik ben grote fan van Evenepoel en kon er niet mee lachen gisteren.

CechRepublic 30 augustus 2020 om 11:09

We hebben het hier alleen over hetgeen uit zijn achterzak werd gehaald, maar wat zijn nou die data die van hem naar de ploegwagen werden gestuurd?

Hollow Knight 30 augustus 2020 om 11:12

Velon.

Hoe dom zijn mensen om dat niet in te zien? Ergst van al die nutteloze UCI president.

CechRepublic 30 augustus 2020 om 11:15

Heb “velon” even gegoogled, maar ben nog steeds clueless waarover het hebt,

Ben jij de persoonlijke bodyguard van Lefevere? De manier waarop jij altijd aan slaat op iedereen die niet onvoorwaardelijk voor Lefevere en zijn godenzonen op de knieën gaat vind ik altijd enorm interessant.

Hollow Knight 30 augustus 2020 om 11:22

Ik verdedig niemand, ik heb gewoon een hekel aan mensen die niet weten waar ze over praten. Edit: Niet zo denigrerend

Velon:

"Using cutting-edge technology, we bring you live data on a bigger scale than any other elite sport. Speed, power, cadence and heart rate are on show in the broadcast and digital coverage of races to let you see how hard riders work to grab glory at the finish line.

DATA INFOGRAPHICS
Our expert team studies the numbers and turns them into infographics to publish on social media channels, highlighting the key moments that make and break races."

Lappartient weet dondersgoed dat Lefevere op Velon doelde, dit is gewoon een politieke afrekening:

https://www.velon.cc/news/2019/9/27/velon-files-ec-complaint-uci

Marik 30 augustus 2020 om 11:33

“Ik verdedig niemand”
Dit is de grootste onwaarheid sinds Donald Trump verkondigde dat zijn inauguratie de drukst bezochte ooit was.

CechRepublic 30 augustus 2020 om 11:40

edit wf: laat trollgedrag achterwege

Lalsacien 30 augustus 2020 om 11:59

Nee dat is niet waar, HK is geen antifan van andere renners en MVDP kan hij erg waarderen. Hij verdedigt alleen de Belgische renners iets te fanatiek/agressief.

Koers 30 augustus 2020 om 11:11

Tsja als het onschuldig was is het natuurlijk enorm vervelend, zeker ook omdat hij het nu onder vrijwel ieder bericht moet terug lezen als hij ergens wint.

Angelo Pauwels 30 augustus 2020 om 11:12

K ze zeggen wel het wordt onderzocht, maar ondertussen is zijn naam wel besmeurd en trekt iedereen veel te snel conclusies.

Wheely 30 augustus 2020 om 11:13

Het is nog maar een adolescent he mensen en dit bedoel ik niet denigrerend. Die arme jongen heeft waarschijnlijk ook niet echt een normale jeugd gehad dus zal in zijn ontwikkeling nog best het niveau puber kunnen hebben. Als je ziet hoe leeftijdsgenoten van hem zich over het algemeen op social media gedragen dan is dit best verklaarbaar.

de_nis_ 30 augustus 2020 om 22:33

Klopt, alleen hebben zijn leeftijdsgenoten (of in ieder geval het grote gros) geen baan waardoor elke Belg ze kent en elke dag een veer wordt bijgestoken en gezegd dat hij de nieuwe Merx is. Bravoure van jonge adolescenten is mooi, maar ze op de grond houden is taak van zijn werkgever. Bij ophemelen door het volk betekent ook dat alles wat je de wereld instuurt wordt gelezen, kan niet fijn zijn voor die jongen, maar dat is wel zoals het is. (Amalia heeft niet gekozen oom troonopvolger te zijn maar moet zich wel zo gedragen).
Help Evenepoel, laat hem fietsen en maak hem bewust van zijn status, en de nieuwe merx term impliceert gelijk verwachting. Een grote renner heeft niet genoeh aan alleen goede benen, maar ook een stabiel hoofd.
Als deze helden verering zo doorgaat denk ik dat hij over drie jaar klaar is.
En zo een prachtige diamant te laten doven?

Roeleboelie 30 augustus 2020 om 11:15

Edit: Niet doen

Arema Pro Cycling Team 30 augustus 2020 om 11:16

Misschien wordt die jongen wel gedwongen door zijn team? Lefevere en Co. zijn geen lieverdjes natuurlijk.

Rudie Marien 30 augustus 2020 om 11:18

Men moet niemand veroordelen op basis van vermoedens. Ik begrijpt Remco's emotionele reactie wel. De "kid" is nog maar 20 en pubers hebben soms de neiging wat arrogant over te komen. Maar hij zal mentaal sterker moeten worden want dit gaat niet het ergste en zeker niet het laatste zijn wat hij gaat meemaken in z'n hopelijk lange en vruchtbare carrière.

Westland95 30 augustus 2020 om 11:22

Wat een vreselijk vermoeiende kerel is dit. Altijd maar overal op reageren. ‘Fighting for my life’ ook, echt geen moment.

boenk 30 augustus 2020 om 17:00

Die gast moet 2 maanden stil in zijn bed blijven liggen, ziet zijn seizoen in rook opgaan, en wordt beschuldigd een valsspeler te zijn op basis van letterlijk niets. Wen er maar aan, hij heeft toch niks beters te doen. Of doe jezelf een plezier, lees het niet en reageer er niet op.

de_nis_ 30 augustus 2020 om 17:25

Laat hem een dagboek schrijven (is voor vele mensen goed om je gedachten te ordenen, je emotie te uiten en er een dag later een genuanceerd verhaal van te maken, en waar je stukken van je emotie prima kan gebruiken), hij is ook de eerste die een andere renner veroordeeld, zegt een doodstrijd geleverd te hebben, maar wel tijdens die strijd zeggen "ik zou hebben gewonnen", en als er iets verdachts gezien wordt reageren in een slachtoffer rol (wat een van de standaard, door evolutie ingeprogrameerde, overlevings mechanismen is.)
DQS, beschermen deze jongen.

boenk 30 augustus 2020 om 21:52

Ik ben het eens dat hij begeleid zou mogen worden, en dat hij een meer positieve uitlaatklep zou kunnen gebruiken, maar je staat te lullen over die doodstrijd. Het is goed mogelijk dat heel zijn lichaam pijn deed, en je op dat moment niet weet hoe je er aan toe bent. Hoewel hij in de praktijk dus misschien nooit in levensgevaar was, kan hij op dat moment wel voor zijn leven gevreesd hebben. Begrijp je dat? Dat van “ik zou gewonnen hebben” blijf je ook graag aanhalen (en uit de context sleuren).

Marik 30 augustus 2020 om 11:22

Een Evenepoel berichtje staat garant voor vuurwerk op het forum. De knul roept wel sterke emoties op, dat moet je toegeven.

Wheely 30 augustus 2020 om 11:23

Als hij humor heeft dan haalt hij bij zijn volgende overwinning zijn finale supplementje uit de achterzak en steekt het triomfantelijk in de lucht.

Romāns Vainšteins 30 augustus 2020 om 11:37

Lekker wheely!

En dan met een theatraal kusje er op om het af te maken.

Merlinappa 30 augustus 2020 om 12:22

Of hij haalt zijn vader uit z’n achterzak, zodat ie huilend in z’n armen over de finish kan komen! ;)

Wheely 30 augustus 2020 om 12:31

Haha waarom niet, dat kan ie gewoon!

Kelder is de Man 30 augustus 2020 om 14:07

Haha… en dan de flesvoeding aan de mond.

mus van de maasstad 30 augustus 2020 om 11:28

@HK

Edit: Let op je toontje Wat zeg voor raars dan? Als er 1sport is waar er veel beschuldigingen zijn is het wielrennen. Als ie daar niet tegen kan kan hij beter wat anders gaan doen.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair