“Rabobank is één van de kandidaten voor Breschel”

zondag 11 april 2010 om 16:15

Gisteren werd in de Telegraaf bekend gemaakt dat Rabobank interesse heeft in Matti Breschel. Volgens zijn manager, Rolf Sorensen, is de Nederlandse ploeg echter bepaald niet alleen in de wens om zijn pupil te contracteren. “Dat verhaal had net zo goed over een andere ploeg kunnen gaan”, meldt hij het Deense dagblad Politiken.

“Na de ontwikkeling die Matti heeft doorgemaakt, zijn er enkele grote teams die naar hem gevraagd hebben”, aldus Sorensen. “Er zijn echter nog geen concrete gesprekken geweest over wat er gaat gebeuren als zijn contract bij Saxo Bank eind dit jaar afloopt.”

“Rabobank is een evidente mogelijkheid”, vertelt de Deen die zelf van 1996 tot 2000 bij de bankiersploeg reed, “en zij hebben al eerder naar hem geïnformeerd. Juist nu wordt het weer actueel, omdat ze geen echte klassiekerkopman hebben. Maar zoals ik al zei, zijn ze niet de enige die geïnteresseerd zijn in Matti.”

“Ik heb alleen iets over Rabobank gehoord van de journalisten, en momenteel denk ik niet na over contracten en dergelijke”, vertelt de 25-jarige Deense kampioen zelf. “Ik heb geen haast en wacht tot de grote lente-koersen over zijn. Na Parijs-Roubaix neem ik even rust en dan hoop ik de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik te rijden.”

Dit artikel delen:

Net binnen

Populair

Materiaalzone