Podcast: Terugblik op het NK Veldrijden

maandag 11 januari 2016 om 10:00
Podcast: Terugblik op het NK Veldrijden

Daan van den Berg en Youri IJnsen reisden af naar Hellendoorn om verslag te doen van het Nederlands kampioenschap veldrijden.

In aflevering 25 van de WielerFlits Podcast een uitgebreide terugblik op de nationale titelstrijd bij de beloften, elite vrouwen en elite mannen. Verder ook aandacht voor de plannen van Tom Dumoulin, LottoNL-Jumbo en Roompot Oranje Peloton, een korte vooruitblik op de Spelen in Rio en meer.

De podcast met Daan van den Berg en Youri IJnsen is hieronder te beluisteren via Soundcloud.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (29,3 MB). Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps.

Dit artikel delen:

3 Reacties

rahimns 11 januari 2016 om 13:53

Toch wel wat dingen voorbij horen komen waar ik op wil reageren.

– Als eerste was Tom v. Asbroeck zelfs winnaar van de Europetour in 2014, maar oke dat moet je idd maar net even te binnen schieten daar op die plek.
– Over Valverde die gaat het dan juist deze Giro wat zwaarder hebben want er liggen nogal wat beklimmingen van lengte: Als eerste al de klimtijdrit van 10km, in etappe 16.. 2 beklimmingen van 16 en 10 km, in etappe 19 gaat het bijna 50km omhoog in de eerste klim maar is ook de slotklim ruim 10km en dan in etappe 20 nog eens 2 beklimmingen die ook elk bijna de 20km aantikken. Verder ben ik het met je eens dat sommige (hoe knap ook) na de Vuelta meteen denken dat Dumoulin een echte klassementsman gaat worden, Dan zal hij die keuze ook echt moeten gaan maken en dus wat moeten afvallen en dat kan weer ten koste gaan van zijn tijdritkwaliteiten. En of hij dat echt wilt, eerst maar eens zien.

aapdedino 11 januari 2016 om 16:28

Complimenten voor de leiding van het gesprek door Daan. Wel een fijnere stem dan Emile, vind ik zelf.

Rosanero 11 januari 2016 om 20:13

De kop is onjuist. Terugblik op moet het zijn.

Headlines

Materiaalzone

Populair