Pauwels wil Van Aert van eindzege Superprestige houden

Pauwels wil Van Aert van eindzege Superprestige houden

foto: Rudie Ottens

donderdag 4 februari 2016 om 09:25

Wout van Aert kan de Grand Slam deze veldritwinter compleet maken, maar daar wil Kevin Pauwels een stokje voor steken. De Crélan-Vastgoedservice-crosser won al de eindklassementen in de Wereldbeker en bpost bank trofee.Verder kroonde hij zich zondag tot wereldkampioen. 

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.
Klein verschil
Aankomende zondag is in Hoogstraten de voorlaatste cross van de Superprestige, zes dagen later is de finale in Middelkerke. Van Aert verdedigt zijn voorsprong in het klassement slechts met drie puntjes. Winst in een Superprestige-cross levert vijftien punten op, de nummer twee krijgt veertien punten, de derde schrijft dertien punten bij, enzovoort. “Ik wil zondag in Hoogstraten punten pakken in de Superprestige en het zo Wout van Aert wat lastig maken. Ik weet dat het moeilijk zal worden om alsnog te winnen maar ik ga er toch alles aan doen om dat te verwezenlijken”, zegt Pauwels tegen Sport.be.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Pizzi 4 februari 2016 om 10:04

Hup Pauwels!

Zie graag nog een paar leuke crossen.

0
Luca Quasi 4 februari 2016 om 14:19

MvdP wint alle komende belangrijke crossen, die is te getergd en nog steeds goed!

0
Plaggie 4 februari 2016 om 16:07

Of MvdP komt door omstandigheden niet in winnende positie en kan het mentaal niet meer opbrengen om voor een derde plaats te strijden.

0
Borsje 4 februari 2016 om 18:49

Als ie podium rijdt kan misschien gelijk een foto van zijn nieuwe shirtje worden gemaakt!

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone