Patrick Lefevere krijgt wat hij verdient – WIELERFLITS UPDATE #12

dinsdag 12 juli 2022 om 07:49
Video

Het hoge woord is er officieel uit: Soudal is vanaf 2023 voor minstens vijf jaar de hoofdsponsor van de ploeg van Patrick Lefevere. “Het moest voor mij een overeenkomst zijn voor vijf jaar, anders hoefde het voor mij niet meer”, zegt de teammanager in gesprek met Nico Dick in deze WielerFlits Update.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Met het sponsorcontract van vijf jaar kan hij rustig gaan verder bouwen aan een ploeg die een grote ronde kan winnen. Het liefst met Remco Evenepoel.

Bij Jumbo-Visma heerste ook een opgewekte sfeer op de rustdag. Het team van Jonas Vingegaard, Primoz Roglic en Wout van Aert staat weliswaar tweede in het klassement (Vingegaard op +39 seconden), maar volgens ploegmanager Richard Plugge staat geletruidrager Tadej Pogacar volledig onder druk. Verslaggever Raymond Kerckhoffs ging langs en peilde de stemming.

Beluister de podcast hier:


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

Dit artikel delen:

3 Reacties

Wildebert 12 juli 2022 om 12:29

Wel een man met lef die Pat. Vijf jaar, heeft hij goed voor elkaar.
Dat wordt nog een heleboel Evenepoel.

0
paustovski 12 juli 2022 om 12:34

Op basis van de kop dacht ik dat iemand in zijn bier had gepist maar iets met een contract dus. Oké.

0
de adelaar van de adsteeg 12 juli 2022 om 14:20

Volgens eddy plankaart gaat remco nooit de tour winnen wat zou de grijze vos hierover denken, ik geef eddy gelijk Remco is geen pure tourrenner hij doet me denken aan eeuwige belofte wat de t our betreft, maar om daar een hele ploeg rond te bouwen is weggegooid geld !

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone