Ook Stannard niet in Gent-Wevelgem

Ook Stannard niet in Gent-Wevelgem

foto: Sirotti (archief)

zondag 27 maart 2016 om 11:28

Ian Stannard volgt het voorbeeld van Alexander Kristoff. De sterke Brit van Sky voelde zich vanmorgen niet goed en heeft het startblad van Gent-Wevelgem niet getekend. Afgelopen vrijdag werd hij nog derde in de E3 Harelbeke.

De 28-jarige tweevoudige winnaar van de Omloop Het Nieuwsblad startte vorig jaar wel in Gent-Wevelgem, maar hij wist de koers niet uit te rijden. Vandaag zullen bij Sky de ogen gericht zijn op Luke Rowe. Mocht het op een sprint uitlopen, dan heeft de Britse ploeg Elia Viviani en Danny van Poppel in de gelederen.

Dit artikel delen:

4 Reacties

bilthoven 27 maart 2016 om 11:45

Heel jammer! Weer een topper, die verstek laat gaan. Het lijkt wel of steeds meer renners geen enkel risico willen lopen met het oog op de Ronde van Vlaanderen. Als organisator van Gent -Wevelgem zou ik hier niet blij mee zijn. Kennelijk wordt deze wedstrijd door steeds meer renners als een voorbereidingskoers gezien en wil men geen enkel risico lopen.

aeroventiel 27 maart 2016 om 12:14

@bilthoven
Maar het lijkt me normaal dat de renners liever 100% fit zijn voor Rvv dan dat ze hier half ziek rijden en hun lichaam een klap krijgt

Jan Blokland 27 maart 2016 om 12:47

Ik heb dat al meer gezegd. Het is niets bijzonders. Het gebeurd ieder jaar. En ook niet verwonderlijk.

Hakkie2 27 maart 2016 om 13:01

Jammer, mijn topfavoriet voor de Driedaagse De Panne. Hoop dat hij dinsdag wel weer goed is.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair