One Pro Cycling opnieuw de beste in ploegentijdrit Ronde van Midden-Nederland

zaterdag 26 augustus 2017 om 17:49
One Pro Cycling opnieuw de beste in ploegentijdrit Ronde van Midden-Nederland

Foto: Sirotti

One Pro Cycling heeft net als vorig jaar de ploegentijdrit in de Ronde van Midden-Nederland gewonnen. De Britse formatie was op het 26,3 kilometer lange parcours in Doorn tien seconden sneller dan het Deense ColoQuick Cult en achttien seconden sneller dan het Noorse Joker Icopal.

Delta Cycling Rotterdam eindigde als beste Nederlandse formatie als vierde, in zelfde tijd als Joker Icopal. De Ronde van Midden-Nederland (2.2) eindigt morgen met een rit in lijn. De aankomst ligt dan in Utrecht. Vorig jaar ging hier de overwinning naar Chris Opie.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Chasse_patate 26 augustus 2017 om 18:00

De sprinter van one zal er morgen wel met de eindzege vandoor gaan. Heel het eindpodium zal wel one procycling worden.

Jammer dat zo’n korte rond op de eerste dag een ploegentijdrit heeft. Kunnen ze beter op de tweede dag doen. Is spannender.

0
Mwielerfan 27 augustus 2017 om 13:38

Ja en een klassement dat op 1 dag bepaald wordt is ook niet echt zinnig. Maak de ploegentijdrit dan korter zodat de bonis het nog spannend houden. Of de andere rit niet zo vlak dat sprint zekerheid is

0
Grobbel 27 augustus 2017 om 14:25

Ik zie wel dat ze in het klassement al allerlei truukjes uithalen om de spanning erin te houden (vanaf plek 4 heeft elk team maar 2 seconden verschil t.o.v. het team een plek lager), maar eens met de eerdere kritiek. Hopelijk vandaag wel de nodige verschillen, maar sinds ze met deze nieuwe opzet zijn begonnen 3 jaar terug stond het podium eigenlijk elk jaar vol met renners van de ploeg die de TTT won. Zonde toch.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone