Novo Nordisk verlengt sponsorcontract met extra seizoen

vrijdag 10 mei 2019 om 14:43
Novo Nordisk verlengt sponsorcontract met extra seizoen

foto: Novo Nordisk

Novo Nordisk heeft het sponsorcontract met de gelijknamige ProContinentale formatie met één seizoen verlengd. Het internationale farmaceutische bedrijf is een trouwe partner, aangezien het al sinds 2012 sponsor is van de ploeg, bestaande uit renners die kampen met diabetes type 1.

Medeoprichter en directeur Phil Southerland is in zijn nopjes, nu het nieuws naar buiten is gebracht. “Het is voor elke ploeg moeilijk om sponsors te vinden. Het is dan ook fantastisch dat Novo Nordisk nu de langstlopende sponsor is in het Amerikaanse wielrennen. We zijn op de goede weg.”

“We kijken dan ook uit naar de toekomst. We zijn de afgelopen zeven jaar alleen maar gegroeid, dankzij onze identiteit en langetermijnvisie. Door de samenwerking met Novo Nordisk zijn onze coureurs niet alleen uitgegroeid tot hele goede wielrenners, maar zijn ze ook helden voor mensen met diabetes.”

De Amerikaanse formatie wist dit seizoen nog geen overwinning te boeken. De bekendste renners zijn de Spanjaard David Lozano, de Fransman Charles Planet en de Nederlander Brian Kamstra. “We blijven de lat steeds hoger leggen”, aldus Southerland. “We zijn nieuwsgierig hoe ver onze renners nog kunnen komen.”

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone