NK 2011: Sagan, Brammeier, Bencik, Marczynski aan het feest

zondag 26 juni 2011 om 16:33

foto: Sirotti (archief)

Man in vorm en supertalent Peter Sagan is in Slowakije nationaal kampioen geworden. De renner van Liquigas, die niet in de Tour te zien zal zijn, was veruit de sterkste. Nummer twee Matej Jurco gaf een minuut toe, bronzen medaillewinnaar Marek Canecky eindigde zelfs op meer dan vier minuten.

In Ierland verdedigde Matthew Brammeier met succes zijn nationale titel. In de straten van Knockatallon was de renner van HTC-Highroad niet meer dan een zucht sneller dan Garmin-Cervélo-renner Daniel Martin. David McCann mocht als derde mee het podium op.

Petr Bencik is de nieuwe nationale kampioen van Tsjechië. In de straten van Olomouc was hij de renner van PSK Whirpool-Author de sterkste. Hij klopte in een groepje met vijf Leopold König (Team NetApp) en Zdenek Stybar (Quick Step).

Pools kampioen op de weg is Tomasz Marczynski geworden. De renner was in de straten van Slotoryja sneller dan zijn ploeggenoot Tomasz Smolen en Liquigas-renner Maciej Paterski. Vacansoleil-renner Michal Golas werd vierde.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair