Niki Terpstra komende drie jaar van start in Zesdaagse Rotterdam

vrijdag 6 juli 2018 om 10:00

Niki Terpstra is een bijzondere verbintenis aangegaan met de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Wedstrijdleider Michael Zijlaard strikte de meervoudig winnaar van de koers namelijk voor de komende drie jaar. Niet eerder werd een renner voor meerdere jaren vastgelegd.

”Hij behoort tot de absolute top en is de ideale combinatie van baan- en wegwielrenner. Hij gaat de strijd aan tegen de beste baanrenners van de wereld, doet mee om de prijzen en laat telkens zien daarmee in goede vorm uit de winter te kunnen komen”, stelt Zijlaard.

Ook Terpstra is erg tevreden met de unieke samenwerking. “De Wooning Zesdaagse is waarschijnlijk de meest prestigieuze zesdaagse ter wereld en is altijd goed om te rijden. Ik wil in Ahoy uiteraard weer voor de winst gaan. Met wie? Dat verwacht ik later bekend te kunnen maken.”

Kaartverkoop
De 37e editie van de Rotterdamse zesdaagse vindt plaats van donderdag 3 tot en met dinsdag 8 januari 2019. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via ticketmaster.nl.

Dit artikel delen:

3 Reacties

jessevdalen 6 juli 2018 om 10:08

Flinke zak met geld

KnightBiker 6 juli 2018 om 10:26

De niet opgepakte hint: betekent dit over 3 jaar einde carriere? Sluit hij dan hier af, of rijdt hij nog een voorjaar tot en met Parijs-Roubaix? (daar hoop ik dan op)

Lennimator 6 juli 2018 om 15:03

Goed nieuws! Gaat nog even door dus.

Headlines

Materiaalzone

Populair