Niet-fitte Jens Keukeleire mist resterende voorjaarsklassiekers

Niet-fitte Jens Keukeleire mist resterende voorjaarsklassiekers

foto: Sirotti

dinsdag 27 maart 2018 om 19:50

Jens Keukeleire moet de resterende voorjaarsklassiekers aan zich voorbij laten gaan. De 29-jarige coureur van Lotto Soudal sukkelt al een tijdje met zijn gezondheid, waardoor hij al moest passen voor de E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem. Nu blijkt de Belg ook niet op tijd fit te raken voor de komende keiklassiekers.

Keukeleire heeft – na overleg met de medische staf – besloten om een rustperiode in te lassen. Teamarts Servaas Bingé gaat op de ploegsite dieper in op de situatie. “Na de Driedaagse Brugge-De Panne kampte hij met een luchtweginfectie, waar hij nog altijd niet volledig van is hersteld. De focus moet nu volledig uitgaan naar zijn herstel. Dit is uiteraard een grote teleurstelling voor Jens, die in deze tijd van het jaar wilde scoren voor zijn nieuwe werkgever.”

Voor Keukeleire is het een tweede tegenvaller in relatief korte tijd, nadat hij vorig jaar ook al een groot deel van zijn voorseizoen in het water zag vallen. Toen liet hij met een tweede plaats in Gent-Wevelgem zien op punt te staan, maar kon hij door ziekte niet starten in de Ronde van Vlaanderen.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Sephiroth 27 maart 2018 om 20:12

En hoeveel verdiend Jens? Moet ook maar eens loon inleveren. Die traint ook alleen maar en zou eens meer moeten koersen, knechten, roeien, pingpongen en hoogtestages enkel voor enkel spieren aanmaken benutten… Geloof dat ik nu wel alles heb wat bij gesink de revu passeert. Oh en bij Roompot gaan trainen met schipper.

Ontopic: balen, hopelijk zien we hem snel terug

Baik-Baik 27 maart 2018 om 20:25

Hij viel mij al tegen dit voorjaar. Duidelijk nu waardoor dat komt.

Chaba 27 maart 2018 om 20:34

Zonde, Die heeft eerste voorjaar bij Lotto heel anders had voorgesteld.

Mwielerfan 27 maart 2018 om 22:38

Die koude koersen begin maart zijn echt killing geweest

Emergo 28 maart 2018 om 13:29

@Sepiroth Mind your own business.

Headlines

Materiaalzone

Populair