zondag 26 maart 2023 om 19:14

Nathan van Hooydonck trots op teamprestatie in Gent-Wevelgem: “Moeten ervan genieten”

Nathan van Hooydonck had vandaag een belangrijk aandeel in de overwinning van zijn ploegmaat Christophe Laporte in Gent-Wevelgem. “Het is super mooi dat iedereen zo goed rijdt”, vertelt de Belg van Jumbo-Visma voor de camera van WielerFlits.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van Hooydonck kijkt tevreden terug op de wedstrijd die hij met zijn ploeg beleefde. “Toen Wout aanzette twijfelde ik nog of iemand wel hem zou kunnen volgen, hij ging veel te snel. Bovendien leek het mij toen nog te ver van de finish. Ik dacht: waar rijden die mannen naartoe’ Nou, blijkbaar naar Wevelgem”, lacht Van Hooydonck.

Ook over zijn eigen prestatie is de meesterknecht van Jumbo-Visma te spreken. “Mijn vorm is goed, maar dat geldt voor iedereen in de ploeg: Olav bijvoorbeeld, die is nog superjong en zou een sprinter moeten zijn, maar hij zat er gewoon nog bij na de laatste keer Kemmelberg. Het is supermooi dat iedereen zo goed rijdt, ik kan er dus wel mee leven dat ik nog niet gewonnen heb”, grapt de man uit Wuustwezel.


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
26 maart 2023 21:21
Ik hoop dat ook voor Nathan binnenkort eens een mooie zege volgt. Het is hem meer dan gegund!
27 maart 2023 16:11
Prachtige repliek. "Hadden ze kunnen doen maar hebben ze niet gedaan"
26 maart 2023 20:29
En of we moeten genieten Nathan !
27 maart 2023 08:04
Leuk ook die woorden voor Olav. Was ook super sterk. Jammer dat die niet voor de derde plek kon sprinten.

Reacties zijn gesloten.