Mike Teunissen: “Ik zie mezelf niet als favoriet voor het NK”

zondag 30 juni 2019 om 12:48
Video

Mike Teunissen is bezig aan een uitstekend seizoen in het shirt van Jumbo-Visma. De 26-jarige Limburger won vorige week nog de ZLM Tour en geldt als topfavoriet voor het Nederlands kampioenschap op de weg. Zelf wil hij daar echter niet in mee: “Er zijn andere mannen rapper dan ik”, zegt hij voor de camera van WielerFlits.

“Het is geen selectief rondje. Daarom zie ik mezelf niet als topfavoriet. Ik zie het gewoon als een mooie kans. We proberen er het beste van te maken”, aldus Teunissen, die het moet opnemen tegen rappe mannen als Fabio Jakobsen en Cees Bol.

“We zullen proberen om de sprinters overboord te gooien”, zo vertelt Teunissen. “We hopen er een aantrekkelijke koers van te maken.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

3 Reacties

west 30 juni 2019 om 13:07

Als je met Emden, Hoorn, Eenkhoorn, Leezer, Poppel, Roosen(?) een treintje opzet in de laatste kilometers, dan moet je dat soort virtuele eenzaten als Jakobsen en Bol toch voor de laatste kilometer volledig uit positie kunnen rijden?

Random wielerliefhebber. 30 juni 2019 om 13:14

Bol kan gewoon bij Teunissen in het wiel gaan zitten en dan is dat voordeel teniet :p

AWestie 30 juni 2019 om 13:22

Hij heeft wel gelijk, er zijn net te veel intrinsiek sterke mannen present. De vraag is hoe je ze het beste laat lossen of hun sprint verstiert.

Headlines

Materiaalzone

Populair