Marco Minnaard twee jaar door bij Wanty-Groupe Gobert

Marco Minnaard twee jaar door bij Wanty-Groupe Gobert

foto: Sirotti

zondag 3 september 2017 om 08:18

Marco Minnaard koerst ook de komende twee seizoenen voor het team van Wanty-Groupe Gobert. De 28-jarige Zeeuw, die afgelopen juli debuteerde in de Tour de France, gaat zo op voor zijn vijfde en zesde seizoen onder de vleugels van manager Hilaire Van der Schueren.

Minnaard kende geen twijfels over een nieuw contract bij de ploeg. “Ik moet toegeven dat ik vrij gerust was in een goede afloop aangezien Jean-François Bourlart (algemeen manager, red.) me op het einde van de Tour toevertrouwde dat hij me er volgend jaar nog graag bijwilde”, zegt Minnaard in het persbericht.

“Mijn doel komend jaar is om een eendaagse wedstrijd of etappe op mijn naam te schrijven en nog betere resultaten te boeken. De voorbije maanden heb ik ook een goede band met Guillaume Martin opgebouwd. Het is voor mij een persoonlijke uitdaging om hem nog langer te kunnen bijstaan in de bergen”, aldus de Zeeuw, die in zijn eerste Tour veertigste werd.

https://twitter.com/marcominnaard/status/903995789822889984

Dit artikel delen:

6 Reacties

Fast Freddy 3 september 2017 om 08:58

Ik had hem wel zien doorstromen naar een WT ploeg. Hij blijft z’n eigen ploeg trouw, ook mooi.

0
Mwielerfan 3 september 2017 om 09:09

Ik had het idee dat een grote ronde hem beter maakt. Bij wanty gaat dat max eens in de 2 jaar gebeuren verwacht ik. Zonde voor zn ontwikkeling

0
Scott Sunderland 3 september 2017 om 09:33

Goed besluit. Een WT ploeg lijkt me voor zo’n jongen te ver gegrepen en dan belandt hij snel in de anonimiteit. Nu kan hij bij Wanty lekker voor zichzelf rijden naast Martin helpen. Bij TLJ of een andere grote ploeg zou hij puur alleen mogen knechten. En twijfelachtig of hij dan sowieso de Tour ploeg haalt hoor.

0
thorsen 3 september 2017 om 11:28

Lijkt me een mooie doelstelling die hij heeft. Eerst maar eens wat winnen, en wie weet is er daarna een stapje hogerop mogelijk, maar als hij dat nu zou doen zou hij de rest van zijn leven knecht zijn.

0
mollemarijden 3 september 2017 om 11:28

Stel cannondale stopt zouden ze denk je ruimte hebben voor 2 man?

0
wielrenner 3 september 2017 om 13:10

@SS, dat denk ik nou juist wel gezien zijn 40ste plek in de Tour. Maar TLJ…. daar moet je als renner natuurlijk wel zin in hebben.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone