‘LottoNL-Jumbo laat oog vallen op Lawson Craddock’

donderdag 3 september 2015 om 09:35
‘LottoNL-Jumbo laat oog vallen op Lawson Craddock’

Foto: Sirotti

LottoNL-Jumbo hoopt zich te versterken met Lawson Craddock. De Nederlandse ploeg heeft een aanbod neergelegd bij de 23-jarige Amerikaan van Giant-Alpecin, maar de renner is daar vooralsnog niet op ingegaan. Dat meldt De Telegraaf.

Afgelopen weekend verlengde LottoNL-Jumbo het contract met fietsenconstructeur Bianchi. Daarbij kreeg de ploeg de eis om een Italiaan en een Amerikaan aan de ploeg toe te voegen. Die Italiaan zou Enrico Battaglin moeten worden. La Gazzetta dello Sport meldde eerder deze week dat de renner van Bardiani-CSF volgend seizoen waarschijnlijk in Nederlandse dienst rijdt.

Craddock geldt als een groot talent en won onder meer twee keer het jongerenklassement in de Tour of California. Momenteel rijdt hij de Ronde van Spanje en staat na elf etappes 41e in het algemeen klassement.

Dit artikel delen:

79 Reacties

vlek 4 september 2015 om 18:32

Wat is dit voor onzinnig antwoord? Je hebt uiteraard geen verplichting om antwoord te geven en duidelijkheid te verschaffen als je daar geen zin in hebt, maar zeg dat dan gewoon. Nu ga ik nog bijna denken dat ik op zoek moet naar een koers die als antwoord verborgen zit in je zin.

schipperaar 4 september 2015 om 18:41

Dacht dat het al die tijd over de proloog in Utrecht ging, wat kan ik nog toevoegen? Of praat ik in rebus stijl?

vlek 4 september 2015 om 18:42
Quote:
Integendeel, Gesink startte als laatste.

Dit gaat toch niet over de proloog in Utrecht?

schipperaar 4 september 2015 om 18:56

@vlek
Je heb helemaal gelijk, robert startte om half drie, ruim voor het onweer.

Volg hier

Headlines

Materiaalzone