Lotto Soudal weer als Lotto Fix ALL in Parijs-Nice

Lotto Soudal weer als Lotto Fix ALL in Parijs-Nice

foto: Sirotti

dinsdag 28 februari 2017 om 15:54

Lotto Soudal zal net als vorig jaar in Parijs-Nice aantreden als Lotto Fix All. Soudal doet dat vanuit een markttechnisch oogpunt. De Belgische ploeg ruilt het traditionele rood in voor een blauwtint. Volgens de regels van de UCI mag een ploeg één keer per jaar haar tenue wijzigen. In dat shirt wist Tim Wellens vorig jaar de laatste etappe te winnen. 

Franse markt
“Dit is een mooie gelegenheid om een van onze topproducten in de schijnwerpers te zetten.”, vertelt Dirk Coorevits (CEO Soudal) in een persbericht. “Niet alleen in de voor ons erg belangrijke Franse markt, maar ook daarbuiten daar Parijs-Nice een WordTour-koers is met visibiliteit in maar liefst 170 landen. We hopen alvast dat onze ploeg, ondanks de recente valpartijen, op volle sterkte aan de start kan verschijnen en een even mooi resultaat als in Parijs-Nice 2016 zou natuurlijk schitterend zijn!”

Dit artikel delen:

5 Reacties

Romāns Vainšteins 28 februari 2017 om 15:55

edit redactie: niet doen

achtpuntzes 28 februari 2017 om 16:07

wij fixen alles, zelfs de koers. ;)

HoofdIsVrij 28 februari 2017 om 16:21

edit redactie: bedankt, aangepast

Is Dirk familie van Annelien?

Daan° 28 februari 2017 om 19:40

Huh, je mag maar één keer wijzigen. Maar als ze het tenue dan weer terugbrengen naar het rood dan zou dat eigenlijk 2 keer wijzigen zijn..

yoeri 1 maart 2017 om 13:08

Precies Daan, leek mij dus ook. Dus of het is eenmaal deelnemen in een afwijkend tenue, of eenmaal het tenue wijzigen (en dan dus dat tenue voor de rest van het toernooi behouden..

Volg hier

Headlines

Materiaalzone