Lotto Soudal met Wellens en Kron in Ronde van Lombardije

donderdag 7 oktober 2021 om 15:53
Lotto Soudal met Wellens en Kron in Ronde van Lombardije

foto: Cor Vos

Tim Wellens en Andreas Kron maken deel uit van de definitieve selectie van Lotto Soudal voor de Ronde van Lombardije. De vraag is of Wellens zaterdag in staat is om met de beste renners te wedijveren in de finale, na een teleurstellende periode.

Wellens heeft niet al te veel vertrouwen in de laatste wedstrijd van het seizoen. De Belg is openhartig in een interview met Het Nieuwsblad. “Ik zal mijn best doen, maar ben realistisch: een goed resultaat wordt moeilijk. Op training ging het de voorbije weken nog redelijk. Maar dan kom ik op een wedstrijd, zoals zaterdag in de Ronde van Emilia, en dan liep het weer voor geen meter. Ze reden gewoon te hard voor mij. Het is het verhaal van het hele jaar: ik heb nooit het niveau gehaald dat ik hoor te halen.”

Wellens, in 2018 en 2014 vijfde en vierde in de Ronde van Lombardije, koerst zaterdag aan de zijde van Andreas Kron, Tomasz Marczyński, Steff Cras, Harm Vanhoucke, Matthew Holmes en Maxime Van Gils. Kron is, in tegenstelling tot Wellens, wel goed op dreef. Afgelopen dinsdag werd de explosieve Deen nog vijfde in een verregende uitgave van Tre Valli Varesine.

Selectie Lotto Soudal voor flag-it Ronde van Lombardije (zaterdag 9 oktober) 
flag-be Steff Cras
flag-gb Matthew Holmes
flag-dk Andreas Kron
flag-pl Tomasz Marczyński
flag-be Harm Vanhoucke
flag-be Maxime Van Gils
flag-be Tim Wellens

Dit artikel delen:

3 Reacties

Cochise 7 oktober 2021 om 17:15

Als het al een heel jaar voor geen meter loopt begrijp ik niet waarom hij zo gefrustreerd reageerde toen hij een WK-selectie miste. Toen Vanthourenhout hem belde vroeg hij letterlijk wie er dan beter was dan hij, toen het antwoord “Victor” bleek zei hij dat ze dan een grote fout maakten en niet hun sterkste ploeg opstelden.

de adelaar 7 oktober 2021 om 17:34

Heeft echt een grote vormdip, en eerlijk is eerlijk Vocsnor rijd een topseizoen, kan overal tekenen

JensVdB 8 oktober 2021 om 06:56

Wellens moest mee in plaats van Lampaert

Headlines

Materiaalzone

Populair