Kasper Asgreen zegeviert in E3 Classic na ijzersterke koers

vrijdag 26 maart 2021 om 17:13
Kasper Asgreen zegeviert in E3 Classic na ijzersterke koers

foto: Cor Vos

Kasper Asgreen heeft de E3 Saxo Bank Classic op zijn naam gezet. Nadat de Deen al een lange solo in de benen had, viel hij op vijf kilometer van de streep aan uit een kopgroep met onder meer Mathieu van der Poel en hield hij in zijn eentje stand tot aan de finish. Florian Sénéchal maakte het feest bij Deceuninck-Quick-Step compleet met de tweede plek. Van der Poel werd derde.

In 2020 ging er wegens de coronamaatregelen nog een streep door de klassieker. De organisatie zag het niet zitten om de koers in oktober te houden en richtte haar pijlen op het nieuwe jaar. “We streven naar een nieuwe topeditie in 2021 met het sterkst mogelijke deelnemersveld”, klonk het bij monde van PR-verantwoordelijke Jacques Coussens. Met onder andere Mathieu van der Poel en Wout van Aert aan het vertrek had men in Harelbeke alvast een startlijst om door een ringetje te halen. Even dreigden strengere coronamaatregelen wederom roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk kreeg de koers groen licht.

Peloton vertrekt zonder BORA-hansgrohe
Om kwart over twaalf werd in Harelbeke het startsein gegeven voor de koers over 203,9 kilometer. Het peloton trok in gang zonder BORA-hansgrohe. De ploeg van Nils Politt had te maken met een positieve coronatest van haar renner Matthew Walls en verscheen niet aan het vertrek. Na een erg snelle beginfase kwam in stappen de vroege vlucht tot stand. Bahrain Victorious (Haller en Milan) en Movistar (Jacobs en Mas) hadden een koppel vooraan, de Nederlanders Taco van der Hoorn, Julius van den Berg en Niki Terpstra, de Belgen Jelle Wallays en Lindsay De Vylder, André Greipel, Alexys Brunel en Rasmus Tiller waren de andere namen vooraan.

foto: Cor Vos

Op weg naar La Houppe, de eerste van de hele ris beklimmingen in de laatste 120 kilometer, werd het verschil met de kopgroep tussen de twee en drie minuten gehouden door Deceuninck-Quick-Step en Jumbo-Visma. Vlak voor de klim kwam Jhonatan Narváez ten val en Fernando Gaviria buitelde over hem heen. Voor beide renners waren daarmee hun kansen in de wedstrijd verkeken. De koers trok over La Houppe, de Kanarieberg en de Oude Kruisberg, waarna de nervositeit in de aanloop naar de Knokteberg toenam en het dringen werd in de spits van het peloton. De vluchters hadden op dat moment nog meer dan twee minuten voorsprong.

Op de Knokteberg testte Victor Campenaerts de tegenstand eens en hij kreeg onder anderen de Belgische kampioen, Dries De Bondt, mee in zijn wiel. Het peloton kraakte en achter in de koers stond de deur open. Ook had het consequenties voor het verschil met de kopgroep, die plots een halve minuut kwijtraakte. Op de Kortekeer, de volgende klim, versnelde dan Quinn Simmons. De jonge Amerikaan reed even vooruit, maar werd in de eerste meters van de Taaienberg bijgehaald door de mannen van Deceuninck-Quick-Step. Zdenek Štybar en Kasper Asgreen zorgden voor de eerste schifting en zij zagen Wout van Aert en Mathieu van der Poel aansluiten.

Elitegroep met negen man na Taaienberg
Zoals verwacht stelde de passage van de Taaienberg niet teleur. Na het machtsvertoon van Deceuninck-Quick-Step ontstond een elitegroep met negen man, met naast Štybar, Asgreen, Van Aert en Van der Poel ook Yves Lampaert, Florian Sénéchal, Matteo Trentin, Michael Matthews en Jasper Stuyven. In aanloop naar de Berg Ten Stene raapten zij al de geloste Milan en Van den Berg uit de vroege vlucht op, terwijl Van Aert kreeg af te rekenen met een lekke band. De Belg viel daardoor terug. Op zeventig kilometer van de streep daalde de achtervolgende groep met onder anderen Van der Poel neer op de lange ontsnapping, waardoor we negentien man vooraan kregen.

foto: Cor Vos

Op de Boigneberg, met nog 67 kilometer te gaan, gaf Štybar eerst stevig gas, waarna ploegmaat Asgreen op kousenvoeten wegreed. De mannen van Deceuninck-Quick-Step hielden hun benen stil, zodat de Deen afstand kon nemen. In aanloop naar de Eikenberg smolten de achtervolgende groepen samen tot een omvangrijke groep. Op de Eikenberg en daarna probeerden meerdere renners wat te forceren, maar niemand geraakte echt weg. Asgreen reed intussen nog steeds vooruit. Met achttien seconden voorsprong begon de Deense hardrijder aan de volgende klim, de Stationsberg.

Daar ging Terpstra op zoek naar Asgreen. Van der Poel nam dan over van Terpstra, maar kreeg Van Aert en Štybar mee in zijn wiel. Stefan Küng bracht de rest echter terug, waarna het bij de favorieten weer stilviel. Florian Sénéchal, Oliver Naesen, vroege vluchter Marco Haller, Gianni Vermeersch, Anthony Turgis en Markus Hoelgaard gingen dan in de tegenaanval en pakten in aanloop naar de Kapelberg twintig seconden. Op de Kapelberg kwamen de zes renners tot op minder dan een halve minuut van Asgreen, die dapper standhield. De volgende helling in de koers was dan de steile Paterberg.

Deceuninck-Quick-Step met een overtal
Daar versnelde Van Aert en hij zag Štybar, Van der Poel en Greg Van Avermaet volgen. De Belg van Jumbo-Visma moest echter het werk alleen opknappen, omdat de andere drie met Asgreen en Sénéchal, Vermeersch en Naesen nog een collega van voor hadden. Op de Oude Kwaremont sloten Van Aert, Štybar, Van der Poel en Van Avermaet aan bij de zes man voor hen, waarmee we tien achtervolgers op Asgreen kregen. De erg sterke Deen had intussen nog vijftien tellen voorsprong. Van achteruit wilden Yves Lampaert en Dylan van Baarle oversteken en net na de passage van de Karnemelkbeekstraat konden zij bij de groep met tien aanhaken.

foto: Cor Vos

Deceuninck-Quick-Step was met drie renners in die groep goed vertegenwoordigd en verstoorde de achtervolging. Daardoor kon Asgreen voor de Tiegemberg, met nog twintig kilometer te gaan, zijn voorsprong uitbouwen tot meer dan een halve minuut. Vlak voor de klim moest Lampaert voet aan de grond zetten als gevolg van een lekke band. De Belg viel terug tot het koppel Tiesj Benoot-Jasper Stuyven. Op de Tiegemberg zette Van Aert aan en Van der Poel sprong op zijn achterwiel. De Nederlandse kampioen trok vervolgens zelf door, terwijl de Belg moest passen. Toen Van der Poel op de top omkeek, keek hij Štybar, Sénéchal, Van Avermaet en Naesen in het gelaat.

Door het krachtexploot waren de vijf tegenaanvallers – die er even later zes werden met de komst van Van Baarle – leider Asgreen tot op tien seconden genaderd. Even later werd de Deen na zijn knappe solo ingerekend. Daarachter vroeg Van Aert om steun, maar kreeg die niet voldoende. Vooraan werd goed samengewerkt, waardoor wel duidelijk werd dat de winnaar daar moest worden gezocht. Asgreen had al een flinke inspanning achter de rug, maar dat weerhield hem er niet van op vijf kilometer nog eens aan te vallen. Van Avermaet en Naesen probeerden de tegenaanval in te zetten, maar dan viel het toch steeds weer stil.

Asgreen bekroont ploegwerk
Ook Van der Poel probeerde nog weg te rijden, maar stuitte daarbij op de weerstand van Štybar en Sénéchal. De strijd was daarmee beslist. Na een erg knappe koers en een solo van al meer dan vijftig kilometer, stelde Asgreen na 203,9 kilometer zijn overwinning veilig en bekroonde zo het ploegwerk van Deceuninck-Quick-Step. Sénéchal maakte de feestvreugde compleet door naar de tweede plaats te sprinten. Van der Poel werd derde. Asgreen werd zo, na Søren Lilholt in 1990, de tweede Deense renner die de E3 Saxo Bank Classic achter zijn naam zette. Op de erelijst volgde hij zijn ploegmakker Štybar op.

Dit artikel delen:

156 Reacties

Jose Maria 26 maart 2021 om 17:27

Verdiend gewonnen hoor, maar het blijft altijd een beetje anti-climax als het via ploegenspel gebeurd. Je kan het DCQ niet kwalijk nemen natuurlijk, het is alleen minder spannend dan wanneer iedereen zich vol geeft.

Wat Van Avermaet en Naesen doen snap ik echt niet. Beide keken naar Van der Poel, die moest het even voor die twee oplossen. Erg dom gereden.

VDB44 26 maart 2021 om 17:42

@Jose Marie: Jij ziet niet graag koers? Dit was een prachtkoers, dat ploegenspel gaf net de meerwaarde aan deze koers en maakte er zoveel meer van dan het zoveelste duel tussen de 2. De winnaar laat ook gewoon een groots nummer zien. Anders kun je ze evengoed allemaal op een smarttrainer zetten en zien wie het hardst trapt. Ploegenspel en tactiek zijn het peper en zout van een mooie koers.

Jose Maria 26 maart 2021 om 18:21

@vdb44, ik vond het een prachtkoers, alleen de finale was wat anti-climax. Je verwacht een spervuur van DQS en AG2R aanvallen, maar het bleef uiteindelijk bij één enkele aanval, en omdat AG2R niet reageert, zit iedereen gevangen en is de vogel gaan vliegen.

Ik denk dat als AG2R wel mee op het wiel zit van Asgreen, dat we een spectaculaire finale hadden gezien, met aanval na aanval. Nu eindigde het wat flauwtjes. Dat is natuurlijk de kracht van een sterke ploeg, maar als liefhebber zie ik liever strijd tot de meet.

Ik vond de finale van 2019 veel mooier, spannend tot de laatste meters.

VDB44 26 maart 2021 om 18:27

@Jose Maria: Hadden inderdaad nog meer demarrages ingezeten in die laatste 10km, maar anderzijds vind ik het net mooi dat de held van de dag het uiteindelijk toch nog onverwacht afmaakt.

Monsieur Bendy 26 maart 2021 om 17:28

Wat een fenomenaal mooie koers hebben we gezien vandaag zeg. De E3 stelt eigenlijk nooit teleur, zeker na het gedrocht van een koers van afgelopen zaterdag…
Milaan-Sanremo, naam om u tegen te zeggen maar verder elk jaar een draak van een wedstrijd. E3 Saxo bank Classic, een vd mooiste koersen van het jaar met een naam om van te kotsen…

Deel Koeper 26 maart 2021 om 17:29

DQS deed alles juist, maar heeb het idee dat de veldrijders toch ook al een tikkeltje over hun topniveau zijn… of vandaag toch niet hun beste dag hadden. Als die echt goed zijn en hun bom gooien, dan hangen daar geen 3 of 4 wolfjes meer aan.

TheBigShow 26 maart 2021 om 17:44

Van der Poel was gewoon de sterkste man op de klimmetjes hoor. Van Aert lastig inschatten vanwege de lekke band, maar die had er ook wel gestaan.

Deel Koeper 26 maart 2021 om 17:52

Kreeg ook verschillende keren Van Avermaet niet los.

WernerFranke 26 maart 2021 om 18:06

Wie had er na de Tirreno durven voorspellen dat Ewan met 2 vingers in de neus van Aert en VDP zou volgen op de Poggio? Wie had er durven voorspellen dat Stybar in de E3 niet eens een half wiel zou moeten toegeven bij elke versnelling? Het lijkt me wel fair om te zeggen dat de grote 2 niet meer top zijn.

TheBigShow 26 maart 2021 om 18:12

Stybar zei zelf dat ie alleen kon volgen omdat van der Poel samen met van Aert de hele koers al had gedragen. Klim was natuurlijk ook niet echt steil.

Op de Taaienberg was ie ook enorm indrukwekkend. Die gaat er echt wel staan.

Maar we zullen wel zien in de ronde dat ze iedereen er weer af knallen. Wees maar niet bang hoor.

Gitan 26 maart 2021 om 18:12

Of misschien gewoon het niveau van eind februari/begin maart niet als maatstaf nemen voor het hele voorjaar?

S. Morgenstern 26 maart 2021 om 17:30

Groots nummer van Asgreen! Echt een prachtige overwinning. DCQS ook met grote afstand de beste ploeg. Daar komt werkelijk niemand bij in de buurt. De Clercq blijft een geweldenaar. Stybar en Senechal heel sterk op de klimmetjes.

Van der Poel en Van Aert beide niet op hun meest flitsend vandaag. Die eerste begon nog heel flitsend op de Taaienberg (wel weer van veel te diep in de groep). Beide wel heel sterk onderweg en ontzettend veel werk verzet, maar Stybar hebben ze nooit kunnen lossen. Van Aert ook heel vroeg leeg, hoewel hij wellicht zijn lekke band aan zou kunnen voeren als een moment waardoor hij wat extra energie kwijt is geraakt. Benieuwd naar zijn verhaal.

Beide ploegen ook bij de beteren (buiten DCQS uiteraard) vandaag. Van der Poel als enige kopman in de persoon van Vermeersch nog een knecht mee in de finale. Hoewel het een raadsel was waarom hij zo weinig op kop kwam. Benieuwd ook naar dat verhaal. Van Aert had vandaag een sterke Van Hooydonck en Eenkhoorn (en Roosen ook nog heel even) om een bijna verloren situatie recht te zetten na zijn lekke band. De enige ploeg die in de breedte nog iets recht kon zetten op DCQS vandaag.

AG2R kopmannen goed op niveau, maar eigenlijk kansloos tegen deze tegenstand. Van Baarle ook goed na de samensmelting achter Asgreen, vooral hoe hij na de Tiegem nog terug wist te keren. Matthews goed rond de Taaienberg, maar daarna wel klaar.

Heerlijke koers alles bij elkaar. Dat beloofd weer voor de komende weken. Hopelijk tot aan Roubaix. Kritiekpunt helaas wel weer het werk van de motoren. Dat krijgen ze maar niet goed voor elkaar in deze koersen.

Beer 26 maart 2021 om 18:01

Van Aert verspeelt een cartouche om terug te komen na zijn lekke band, rijdt de Paterberg, Kwaremont en Karnemelkbeek volledig op kop naar boven en doet samen met VDP al het werk in de tussenstukken. Vond hem meer dan ok, alleen mag er nu stilaan wat koersslimheid bijkomen.

Team Spaak 26 maart 2021 om 17:32

Sterke ploeg hoor!
Benieuwd of het ook iets veranderd met Alapaflip erbij in de ronde qua tactiek?

Maar had toch AG2R niet van Van der Poel moeten overnemen bij de demarage van Asgreen? Maarjah dan vertrekt de volgende van DQS. Maar nu met 2 man in de groep en worden 4e en 6e.

Had ook nog wel wat van Van Baerle verwacht overigens…

Pizzi 26 maart 2021 om 17:37

Asgreen, prachtige stijl. Goed ploegenspel, knappe overwinning.

superfcdb 26 maart 2021 om 17:38

Jammer dat de dominantie van Quick Step heel de koers lam legt. Het mooiste van de koers zijn de man tegen man gevechten. Dankzij Quick Step krijgen we dit helaas niet te zien. Mathieu en Wout moeten samen gaan werken volgende week met misschien een Sagan erbij.

Monsieur Bendy 26 maart 2021 om 18:24

Wat een onzin. DQS heeft er een heerlijke koers van gemaakt en op pijnlijke wijze aangetoond hoe zwak de ploegen van WvA en VdP zijn. Van Aert had helemaal niemand meer (had dat denk ik ook zonder die lekke band niet gehad) en VdP had Vermeersch, die om mij onduidelijke redenen geen fluit heeft uitgevoerd.
Met name van TJV vind ik het redelijk beschamend om de beste renner van 2020 zo slecht te omringen in een van zijn koersen.

Derrick 27 maart 2021 om 07:46

Helemaal juist, 1 lekke band en de ploeg is opgesoupeerd. Sterk.

Lalsacien 27 maart 2021 om 08:20

Lampaert wordt netjes achter de auto teruggebracht. Wout heeft dat voordeel niet. De motoren in België zitten bovenop de koers met alle gevolgen van dien.

Frank V 26 maart 2021 om 17:38

Van Aert red een verloren koers door heel de Pater te doen, daarna heel het bergop gedeelte van de Kwaremont, daarna de volledige Karnemelkbeekstraat en dan, ik zei het nog, de Tiegem is langer dan hij lijkt, door gebrek aan parcourskennis, vóór de bocht vol aangezet en tegen een counter aangelopen. Van klop of hongerklop was geen sprake. Hij kon daarna nog achtervolgen. Anders val je op het binnenblad.

SchoonGeweten 26 maart 2021 om 17:40

Ach, Van Aert was vandaag gewoon aan het trainer voor volgende week.

Frank V 26 maart 2021 om 17:38

Kon ik maar fietsen als Asgreen.

Jean Dumas 26 maart 2021 om 17:41

Wachten, wachten, wachten.

bartp25 26 maart 2021 om 17:41

Wat een belachelijke reactie, is ook niet mijn favoriete ploeg maar de insinuaties gaan wel heel ver. Asgreen heeft nadat die was ingelopen gespaard voor 1 pijl en die was waarschijnlijk bedoeld om andere te laten werken zodat senechal kon sprinten voor de overwinning. Dat de rest zich zo laat ringeloren is hun eigen schuld. Je weet dat dsq het zo gaat spelen.

antilek 26 maart 2021 om 17:43

Was inderdaad niet slim van van Aert. Hard overnemen en dan gelijk lossen.

josi 26 maart 2021 om 17:49

IJzersterk gekoerst van Asgreen, met dank ook aan het overtal van zijn ploeg. Van het rijden van AG2R begreep ik maar bar weinig. Opvallend dat Van Aert opeens moest passen, hij leek vooral explosiviteit te missen.

Asje Menou 26 maart 2021 om 17:55

Dat komt misschien wel door de inspanningen die hij in de Tirreno heeft moeten leveren.

Luc La 26 maart 2021 om 17:53

Wout wat zot gedaan in achtervolging op de heuvels , bracht ze op karne.. Tot 6 sec… Tel daarbij lekke band..

Vrees dat quick step te sterk zal zijn in de ronde.

Asje Menou 26 maart 2021 om 17:57

Als Wout en Mathieu een kans willen maken zullen ze gewoon niet te vroeg in de wedstrijd aan de boom moeten schudden zodat ze nog wat ploegmaats overhebben in de laatste vijftig kilometer. Laat anderen de koers maar hard maken.

Frank V 26 maart 2021 om 18:10

Dan kunne DQS gewoon weer het recept van vandaag toepassen. De lokomotief vooruit sturen en dan moeten TJV en AF alsnog de achtervolging inzetten. En alsje dan ziet dat Asgreen uitloopt op die knechten dan is het gauw weer aan de kopmannen.

Romāns Vainšteins 26 maart 2021 om 19:56

Lampaert is daarvoor ook een goede renner, zolang ie maar net als Asgreen alleen weg is.

Asje Menou 26 maart 2021 om 17:53

Ik blijf het jammer vinden dat Mathieu voor een kans op een medaille bij de spelen bereid is om twintig tot dertig overwinningen op de weg op te offeren. Hij had vandaag weer amper steun van zijn ploegmaats toen het er op aankwam.

kleomantre 26 maart 2021 om 20:49

Met die MTB-vorm van 2019 is eremetaal een zekerheidje en grote kans op goud eveneens. Dat voegt veel meer toe aan zijn palmares dan pak en beet 2 a 3 semi-grote vissen en/of wat van die koersen als Samyn. En of je in VdP’s geval nou 3, 7 of 12 tour etappes wint doet er ook niet toe. Daar is voor hem niet het unieke te behalen. Maar het allerbelangrijkste is dat het ‘m plezier schenkt en afwisseling geeft.

Erik33 26 maart 2021 om 17:57

DQS sterk maar MVDP lijkt over zijn topvorm heen anders rijdt hij die hele DQS club aan gort. Kan niemand losrijden en het gaatje naar Asgreen was hem ook nooit gelukt vandaag. Volgens mij moet hij een weekje met de beentjes op de bank.
Dat DQS is net als Jumbo één ploeg met allemaal buitenlandse kopmannen, jammer.

HSV 26 maart 2021 om 19:48

Helemaal mee eens!

kleomantre 26 maart 2021 om 20:55

moeten vooral blij zijn dat ze niet met Greg en Olly rondrijden.

Neen, bij DSQ kiezen ze bewust voor renners die als een team kunnen opereren. Op dit moment zijn er alleen niet genoeg Belgen van bijzonder niveau met de juiste combi niveau en teamgeest.

denistel 26 maart 2021 om 18:00

genoten van de ploegentactiek en uiteraard een verdiende zege
voor Asgreen.

kampie 26 maart 2021 om 18:03

Terechte winnaar, mooie koers

skylimit 26 maart 2021 om 18:09

Ik heb een prachtige open koers gezien. Geen moment viel het stil. Knappe overwinning van Asgreen, misschien had VDP toen mee moeten zitten. Maar ja, het wordt voor VDP en Van Aert ook niet makkelijker dit soort koersen te winnen aangezien iedereen meer naar hen kijkt. T.o.v. DQS komen ze in de ondersteuning wel tekort vandaag, die hun overtal goed hebben uitgespeeld en ook zelf de koers hebben opengebroken.
VDP kon nog rekenen op een goede Vermeersch. Bij Naesen en Van Avermaet is het altijd hetzelfde liedje, wachten, wachten op dat iemand anders het werk gaat opknappen en dan oei de vogel is gevlogen.

Dion 26 maart 2021 om 18:14

Open koers? Quickstep heeft het volledig gesloten.

Gitan 26 maart 2021 om 18:15

Rekenen op een goede Vermeersch… Die zát daar ja, maar ik heb hem niks zien doen eigenlijk?

Man met de hamer 26 maart 2021 om 18:41

Precies, koers zat potdicht. En VDP met Asgreen op pad? Denk je dat de Deen dan vol meewerkt?

molovin 26 maart 2021 om 18:10

Mooie koers gezien, hele sterke Asgreen en een oppermachtig DCQS. Dit is voor hun dé manier om Mathieu en Wout te kloppen. Niet man tegen man want dat leggen ze altijd af, maar wel door deze acties en al het werk laten doen door die 2. Al wordt dat in de Ronde een stuk lastiger natuurlijk.

Grootste tegenvallers voor mij waren het niet voor mekaar willen opofferen van GvA en Naessen naast dat ze geen verantwoordelijkheid wilden nemen en de Trek jongens. Pedersen belachelijk vroeg alweer gelost en Stuyven mistte de slag 2 keer.

Pietspeed 26 maart 2021 om 18:16

Toen Asgreen werd teruggepakt hadden ze DQS veruit het meeste werk moeten laten doen. En wellicht hadden ze dat ook gedaan met oa Van Aert op komst.

Gitan 26 maart 2021 om 18:22

Matje zat maar te geven en om te kijken naar het achtervolgend groepje van WvA… Idem toen van Aert lek reed, en maar knallen om hem op achterstand te houden. Kost toch allemaal veel krachten. Zijn die 2 ook niet wat veel met elkaar bezig?

Beer 26 maart 2021 om 19:02

Vdp in elk geval met WVA, dat was weer duidelijk. En Wout maar bergjes oprijden met VDP in zijn wiel. Hopelijk eindelijk les geleerd.

Kopinkas 26 maart 2021 om 18:18

Asgreen en DQ doen de rest hier asgrauw uitslaan (behalve die van AG2R, die leken wel groen achter de oren)

EricV 26 maart 2021 om 18:29

Quick step voor de kruimels. Monumenten zie ik ze dit jaar niet winnen

bartp25 26 maart 2021 om 18:36

Pittige uitspraak, sterkste blok in de breedte, WvA en MvdP hebben stybar nergens kunnen lossen, lampaert was ook ijzersterk maar veel pech gehad en dan komt alaphilippe er ook nog eens bij. Hoop dat je gelijk hebt maar kan me niet voorstellen dat ze niet 1 van de 4 overgebleven monumenten gaan winnen

EricV 26 maart 2021 om 18:39

Geen fan? Haha

Derrick 27 maart 2021 om 07:50

Quick Step voor de kruimels? Kijk en leer man…

Davide Lappartiente 26 maart 2021 om 18:29

Als AG2R toch met 2 vooraan zit, kunnen ze beter één van de twee niet laten meewerken. Nu werd Asgreen in een zetel gebracht en wist je dat hij nog eens ging demarreren.

S. Morgenstern 26 maart 2021 om 18:32

Ik vond vandaag Nieuwenhuis ook een goede koers rijden. Hoopgevend voor de toekomst. De rest van de DSM knechten alleen allemaal DNF dus daar mag nog wel wat bij (hoewel het volgens iemand in de chat een keuzes was en niet van beter kunnen). Zeker nu Benoot beter was dan verwacht na zijn ziekte, zou het lekker zijn wanneer hij nog knechten heeft om een vervelende situatie recht te zetten.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair