Jumbo-Visma met Tom Dumoulin en volledige Nederlandse selectie in Volta Limburg Classic
foto: Cor Vos
vrijdag 1 april 2022 om 09:35

Jumbo-Visma met Tom Dumoulin en volledige Nederlandse selectie in Volta Limburg Classic

Zoals al eerder bekend zal Tom Dumoulin de Volta Limburg Classic rijden dit weekend. Zijn ploeg Jumbo-Visma heeft nu ook bekendgemaakt welke renners hem zullen bijstaan. Onder meer Koen Bouwman en Pascal Eenkhoorn horen bij die namen. 

Dumoulin, Bouwman, Eenkhoorn, Gijs Leemreize, Owen Geleijn, Rick Pluimers en Lars Boven. Dat zijn de zeven namen voor de Volta Limburg Classic. Jumbo-Visma komt dus met zeven Nederlandse renners aan de start. Dumoulin is de kopman binnen deze selectie en wil via deze wedstrijd bouwen aan zijn vorm richting de Giro. De oud-winnaar in de Giro rijdt ook nog de Amstel Gold Race, waarna hij op een laatste stage vertrekt.

Naast Dumoulin staan bijvoorbeeld ook Xandro Meurisse, Andreas Kron en Dries De Bondt aan de start. De koers zal via een liveblog te volgen zijn op WielerFlits, inclusief een livestream.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
1 april 2022 09:43
Mijn eerste reactie was "huh, Lars Boven, is die al niet lang gestopt?". Maar dat was dus papa Jan. In elk geval goed om nog eens wat van de jonge Nederlandse garde aan het werk te zien. Kijken of dit nu in de toekomst de 'Bloudhound Gang' kan worden ;-)
1 april 2022 13:48
Vanwaar de behoefte aan dit soort onzinnige bijnamen ?
1 april 2022 17:35
Dries rijdt deze ipv de Ronde, een beetje onverwacht maar niet zo gek.

Reacties zijn gesloten.