Julius van den Berg koerst ook komend seizoen bij EF Pro Cycling

maandag 2 november 2020 om 12:33
Julius van den Berg koerst ook komend seizoen bij EF Pro Cycling

foto: Cor Vos

Julius van den Berg verdedigt ook komend seizoen de kleuren van EF Pro Cycling. Bij de ploeg van Jonathan Vaughters tekende de Nederlandse beloftekampioen van Hoogerheide (2018) met een jaar bij.

Van den Berg (24) rijdt sinds medio 2018 voor de Amerikaanse WorldTour-formatie na meerdere seizoenen in het continentale circuit met SEG Racing. Op dit moment is de hardrijder actief in de Vuelta a España, zijn eerste grote ronde. In de etappes naar Lekunberri en de Angliru liet hij zich zien door mee te springen in de lange ontsnapping.

Onlangs verlengde EF Pro Cycling al de contracten van onder meer Lachlan Morton en Moreno Hofland.

Dit artikel delen:

4 Reacties

JaBo 2 november 2020 om 12:45

Mooi in deze tijd, plekjes behouden of veroveren bij de ploegen is lastig. Deze ploeg gaat volgens mij heel netjes om met zijn huidige renners, bij verlengen wel salaris inleveren maar je bent natuurlijk niet verplicht om in te leveren natuurlijk. Maar dan wacht een ongewisse overstap naar een maatschappelijke carrière.

0
Dr op en dr over 2 november 2020 om 12:58

Top …. !! :)

Precies wat JaBo al schrijft, tegenwoordig je plekje behouden is al moeilijk genoeg. Daarnaast heeft hij me ook al enkele keren positief verrast, en heeft dit knulletje zeker nog groeimarge.

0
horsm 2 november 2020 om 13:37

Leuk. Sympathieke ploeg, die van Vaughters. De lijntjes met SEG zijn kort, dus er heeft in de loop der jaren veel Nederlands talent rondgereden, maar toch zijn er weinig Nederlandse talenten daar echt tot bloei gekomen. Ik kan het me in ieder geval niet herinneren.

0
Wheely 2 november 2020 om 15:22

Van Baarle enigszins, reed daar altijd zeer sterk in het voorjaar voordat hij naar Sky verkaste.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone