Greg Henderson vervoegt Andre Greipel bij Lotto

dinsdag 9 augustus 2011 om 20:49

foto: Sirotti

Greg Henderson (op de foto rechts) komt volgend seizoen uit voor Lotto. Dat heeft de Nieuw-Zeelandse sprinter, die nu nog uitkomt voor Sky ProCycling, geschreven op zijn Twitter. Uit de Tweet van Henderson werd eveneens duidelijk dat ook zijn voormalige ploegmaat Andre Greipel (Omega Pharma-Lotto) voor het kamp van Lotto heeft gekozen.

“I’ve decided I’m over being flicked for races so have moved to Lotto. Gonna join back up with Greipel. Keep that to yourself please”, aldus Henderson, wiens bedoeling het duidelijk niet was dit openbaar de maken. Henderson is bezig aan zijn tweede seizoen voor Sky, en won onder meer etappes in Parijs-Nice en de Eneco Tour. Volgend seizoen zal hij door de verwachte komst van Mark Cavendish echter weinig voor zijn eigen kans kunnen gaan.

Het nieuws dat Greipel voor Lotto zou kiezen hing al langer in de lucht, maar wordt nu dus bevestigd door Henderson. De rappe Duitser reed dit jaar voor het eerst in Belgische loondienst bij Omega Pharma-Lotto, en had zelf nog niet definitief bekend gemaakt welk van de scheidende sponsors hij zou volgen.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair