Gadret stapt over naar crossteam Chainel

Gadret stapt over naar crossteam Chainel
woensdag 11 november 2015 om 09:21

John Gadret zag zijn contract bij Movistar niet verlengd worden en stopt daarom met koersen op de weg. Hij kiest voor zijn eerste liefde en gaat crossen bij het nieuwe en eerste Franse veldritteam van Steve Chainel, Crossteam by G4.

Gadret kende zijn hoogtepunt op de weg in de Giro d’Italia van 2011, waar hij een rit pakte en na de diskwalificatie van Alberto Contador derde werd. Op Twitter schrijft hij over zijn overstap: “Gelukkig tref ik mijn vriend Steve Chainel bij Crossteam by G4, waar ik vanaf 1 januari voor uitkom. Terug bij mijn eerste liefde”, vertelt de Fransman over het veldrijden.

Dit artikel delen:

2 Reacties

MPB 11 november 2015 om 11:31

Geen veelwinnaar, had misschien nog iets meer ingezeten. Wel mooi voor hem dat hij op z’n 36e (?!) nog een plaatsje krijgt bij een veldritteam..

Sebas 11 november 2015 om 11:48

Inderdaad! Ben ook benieuwd of hij nog wat kan in het veld. Het team van Chainel kon in ieder geval wel een extra renner gebruiken met het oog op de verkondigde ambitie (http://www.wielerflits.nl/nieuws/102262/steve-chainel-stopt-als-wegrenner-en-richt-veldritteam-op.html/comment-page-1).

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair