Extra trainingsstage voor Van der Poel in de Vlaamse Ardennen

zaterdag 9 maart 2019 om 11:26

foto: Cor Vos

Mathieu van der Poel en Corendon-Circus laten niets aan het toeval over in het klassieke voorjaar. Zo voegt de ploeg nog een extra trainingskamp toe in aanloop naar de Ronde van Vlaanderen, twee weken voor de klassieker wordt verreden.


Van der Poel en zijn ploeggenoten trekken namelijk op 19 maart naar de Vlaamse Ardennen waar zij zes dagen verblijven in de buurt van de kasseien van de Paddestraat, meldt Het Nieuwsblad. Daar gaan zij minutieus de Vlaamse klassiekers voorbereiden, inclusief teambuilding en parcoursverkenning.

Voor Van der Poel wordt het de eerste keer dat hij aan de start staat van de Ronde van Vlaanderen. Dit seizoen reed hij al de Ronde van Antalya en in de komende weken volgen Nokere Koerse, de Bredene Koksijde Classic, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen en uiteindelijk de Ronde van Vlaanderen.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Romāns Vainšteins 9 maart 2019 om 11:51

Ik snap jullie allemaal goed en best maar dit begint onderhand wel ietwat ‘laat een scheet’-achtig te worden. Nieuwsgierig iig of hij de aandacht waar gaat maken.

yo-eddy 9 maart 2019 om 13:20

Het feit dat je de tijd neemt om op iedere scheet te reageren, zegt mij dat je er stiekem wel blij mee bent ;)

Verder een interssant artikel over de aanstaande winnaar van de RvV

Beekman 9 maart 2019 om 11:57

Inderdaad daar kan ik mij wel in vinden, zelf een groot fan van MvdP maar dit is overbodig en in mijn ogen geen groot nieuws. Trainen moeten ze toch en of dat nu apart is of in team verband.

achtpuntzes 9 maart 2019 om 12:23

Het schijnt dat Mathieu wel lief is tegen zijn vriendin. :p

HSV 9 maart 2019 om 17:11

Ik vind het wel leuk om te lezen. Baalde al dat ik het hele artikel in het Nieuwsblad niet lezen kon. Mathieu is niet alleen zeer getalenteerd maar ook een harde werker. Wat ook een talent is. Nu zit corendon in Spanje voor lange trainingen. Ze gaan niet over 1nacht ijs..

Gelei 9 maart 2019 om 19:10

Volgens het artikel wordt hij helemaal gek van een 6u durende extensieve duurtraining. Maar hij is er zich v bewust dat ie dat moet leren.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.