Diego Ulissi geklopt door Almeida in Polen: “Hij verdiende de overwinning”

woensdag 11 augustus 2021 om 08:29
Diego Ulissi geklopt door Almeida in Polen: “Hij verdiende de overwinning”

foto: Cor Vos

Diego Ulissi kwam in de tweede etappe van de Ronde van Polen net tekort voor de overwinning. Op de steile aankomst in Przemyśl werd de Italiaan geklopt door zijn toekomstige ploegmaat bij UAE Emirates, João Almeida.

“Ik voelde mij heel goed”, vertelde Ulissi na afloop van de etappe. “De ploeg werkte perfect en bracht mij in een uitstekende positie voor de laatste klim. De benen waren goed op de slotklim. Het was heel steil en zwaar, en ik werd op de streep verslagen door een sterkere renner. Almeida verdiende de overwinning. Zelf ben ik tevreden met mijn koers en de prestatie van de ploeg. We kijken uit naar de volgende etappes.”

Ulissi steeg in het algemeen klassement van de dertiende naar de derde plaats. Vandaag gaat de Ronde van Polen verder met de derde rit van Sanok Rzeszów, met 226,4 kilometer de langste rit van de zevendaagse etappekoers.

Dit artikel delen:

4 Reacties

lampje 11 augustus 2021 om 08:46

Zou ie ‘m stiekem weggegeven hebben?

0
Victor S 11 augustus 2021 om 09:24

haha dat ga je wel denken ja. Maar nee ik denk dat Ulissi alles heeft gegeven (hij kwam van ver van achteren) en uiteindelijk was hij op.

0
Spartacus 11 augustus 2021 om 11:41

Geen “BAM” tweet van Patje deze keer. Normaal wel standaard als een van zijn wolfskinderen wint. Maar ja, Almeida gaat weg…

0
xistnc 11 augustus 2021 om 12:01

Misschien spaart hij het op voor de volgende column. Ik neem aan dat de ‘ghostwriter’ het wel als onderwerp zal opperen. Wat niet wil zeggen dat Pat zin heeft om het daarover te hebben. Die zal vermoedelijk liever de leerervaring richting 2022 van REV in Denemarken ophemelen.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone