Van Kessel en Hermans tekenen driejaarscontract bij Hans van Kasteren

Van Kessel en Hermans tekenen driejaarscontract bij Hans van Kasteren

©Photopress.be

vrijdag 1 februari 2019 om 14:52

Dat Hans van Kasteren op 1 januari 2020 wellicht van start gaat met een nieuw veldritteam, wisten we al. Vandaag bevestigden Corné van Kessel en Quinten Hermans aan WielerFlits dat ze een overeenkomst voor drie jaar met de flamboyante manager hebben ondertekend. “Al is er verder nog geen concrete invulling over hoe onze toekomst er zal uitzien.”

Hans van Kasteren verkocht Telenet-Fidea in 2015 aan Sven Nys en Bob Verbeeck, CEO bij evenementenbureau Golazo. Maar de 63-jarige Nederlander komt dus terug in het veldrijden. Op 1 januari 2020 wil  hij van start met een gloednieuw team rond Quinten Hermans en Corné van Kessel, die allebei einde contract zijn bij Telenet-Fidea.

Maar veel duidelijkheid is er nog niet. Corné van Kessel vertelde vandaag wel aan WielerFlits dat hij een overeenkomst voor drie jaar ondertekende. “Hoe mijn toekomst er exact zal uitzien, weet ik nog niet”, aldus Van Kessel. “Maar het belangrijkste is dat Hans mij een contract van drie jaar met loongarantie biedt.”

Van Kesssel kreeg ook een voorstel van Sven Nys om langer bij Telenet-Fidea te blijven. “Alleen kon Sven mij maar één jaar garanderen. Dan heb ik niet lang getwijfeld en koos ik voor die langere termijn. Dat is wat ik wilde.” Al benadrukt Van Kessel wel dat de relatie met zijn huidige team absoluut niet verzuurd is.

Ook Quinten Hermans tekende eenzelfde overeenkomst. Opmerkelijk is dat Van Kessel en Hermans wel zekerheid hebben over hun loon én contractduur, maar nog niet weten in welk team ze zullen uitkomen. Als het team van Van Kasteren niet van de grond komt, kan het ook zijn dat ze ondergebracht worden in een andere ploeg.

Dit artikel delen:

2 Reacties

HSV 1 februari 2019 om 15:38

Best raar eigenlijk. Die van Kasteren koopt dus gewoon zijn oude team leeg ofwel terug.

aardappeljager 1 februari 2019 om 15:43

Mensen die einde contract zijn hoef je niet te kopen

Headlines

Populair

Materiaalzone