Coop-Hitec Products contracteert Nora Tveit, Jetse Bol en Marijn van den Berg in Volta ao Algarve

maandag 3 mei 2021 om 13:55
Coop-Hitec Products contracteert Nora Tveit, Jetse Bol en Marijn van den Berg in Volta ao Algarve

Ter illustratie - foto: Cor Vos

Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over Nora Tveit, de nieuwe aanwinst van Coop-Hitec Products en diverse selecties voor de Ronde van de Algarve.

Groupama-FDJ en Burgos-BH met een Nederlander Volta ao Algarve

Diverse ploegen hebben vandaag hun plannen voor de Volta ao Algarve uit de doeken gedaan. In de selecties van Groupama-FDJ, Burgos-BH zien we steeds een renner uit de Lage Landen. Marijn van den Berg mag met Groupama-FDJ aantreden in de Portugese rittenkoers. Hij krijgt het gezelschap van bijna enkel Fransen: William Bonnet, Alexys Brunel, Clément Davy, Olivier Le Gac, Benjamin Thomas en Luxemburgs kampioen Kevin Geniets zullen uitkomen naar de formatie.

Bij Burgos-BH wordt Jetse Bol opgesteld. Edwin Ávila, Carles Canal, Dani Navarro, Gabriel Muller, Willie Smit en Jesús Ezquerra maken de ploeg compleet. Het in geldnood verkerende Delko maakte eveneens haar selectie bekend: namens de formatie staat onder meer met José Manuel Diaz aan het vertrek. Diaz wist recent nog de Ronde van Turkije op zijn naam te schrijven.

Vrouwenploeg Coop-Hitec Products contracteert Nora Tveit

Coop-Hitec Products, de ploeg van de Nederlandse vrouwen Emma Boogaard en Claudia Koster, heeft Nora Tveit toegevoegd aan de selectie. De 18-jarige Noorse renster maakt in de Belgische GP Eco-Struct haar debuut voor het team. “Ik wil zo veel mogelijk ervaring opdoen als ik kan en de ploeg aan de best mogelijke resultaten helpen.” Tveit gaat voor het Noorse team zowel op de weg als op de baan koersen.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Grobbel 3 mei 2021 om 18:00

Ik zou de titel eigenlijk omgedraaid hebben. Nu lijkt het erop dat Jetse Bol en Marijn van den Berg door COOP Hitech worden gecontracteerd…

Wheely 3 mei 2021 om 20:26

In de Algarve…

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair