Contract Keizer bij LottoNL-Jumbo met extra jaar verlengd

zaterdag 10 oktober 2015 om 11:52
Contract Keizer bij LottoNL-Jumbo met extra jaar verlengd

Martijn Keizer rijdt niet alleen volgend seizoen, maar ook het jaar daarna nog voor LottoNL-Jumbo. De Nederlandse WorldTour-ploeg heeft het contract van de Groninger, dat liep tot eind 2016, opengebroken en met een extra jaar verlengd. Dat staat te lezen op de officiële website.

“Uit het openbreken van mijn contract spreekt veel vertrouwen”, meldt de 27-jarige renner tevreden. “Dat doet me goed.” Keizer werd dit seizoen onder meer tweede in de proloog van de Ster ZLM Toer en greep onlangs in de Tour de l’Eurométropole nog net naast de eindzege (tweede achter Alexis Gougeard).

Over zijn ambities is Keizer duidelijk: “Ik heb dit seizoen meerdere malen laten zien dat tijdrijden echt een wapen is van mij. De ondersteuning die ik vanuit de ploeg krijg bij die discipline is erg belangrijk voor mij. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren in de kleinere rondes met een tijdrit goede uitslagen neer te zetten. Natuurlijk wil ik ook een rol blijven spelen voor de kopmannen in de grote wedstrijden.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

kaalpani 10 oktober 2015 om 12:24

Goede renner net inhoud! Vorig jaar voor een appel en een ei opgevist bij zijn continentale wielerploeg. Goed dat zijn contract nu een reële waarde krijgt!

ghostwriter 10 oktober 2015 om 12:40

Een prima knecht die op elk terrein van waarde kan zijn voor zijn kopman(nen). Hopelijk kan hij zijn tijdrit blijven verbeteren en af en toe er eentje wint. Hij gaat ook regelmatig mee in de aanval en hoewel hij daar nog niet succesvol in is geweest hoop ik dat hij de vrijheid krijgt om dat zo veel mogelijk te blijven doen.

Ik vind het prachtig dat LottoNL de contracten van jongens als Keizer en Lindeman verlengt want dit soort type wielrenners zijn zeker belangrijk voor de ploeg. Nu het budget ook omlaag is gegaan de afgelopen jaren zullen dit soort Nederlandse wielrenners alleen maar belangrijker worden.

Paul Urbach 10 oktober 2015 om 12:47

Mooi, Bestuur van de ploeg is goed bezig. ploeg krijgt mooi vorm zo met de aanwinsten en verlengingen.

ThorHushovdd 10 oktober 2015 om 12:49

Dik en dik verdiend! Stille knecht en subtop tijdrijden, vooral prologen. Rijdt ook lekker vaak in beeld in de aanval, ook mooi voor de ploeg en sponsors. Hoop dat ie volgend jaar een rit kan winnen in een grote ronde zoals Lindeman dat deed in de Vuelta.

Wim Kruithof 11 oktober 2015 om 07:36

geheel eens met bovenstaande reacties.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair