Cimolai vindt onderdak bij Israel Cycling Academy

Cimolai vindt onderdak bij Israel Cycling Academy

foto: Sirotti

woensdag 7 november 2018 om 10:06

Davide Cimolai heeft een nieuwe ploeg gevonden. De 29-jarige Italiaanse sprintaantrekker moest vertrekken bij Groupama-FDJ, maar hij heeft een plekje voor volgend seizoen weten te bemachtigen. “We hebben zojuist wat Italiaanse kracht toegevoegd aan ons team, welkom Davide!”, tweet Israel Cycling Academy.

Details over de transfer maakte de ProContinental-formatie nog niet bekend. Cimolai zelf sprak vorige maand nog zijn zorgen uit over het uitblijven van een contract. ““Het is inmiddels oktober en dan is het vinden van een plek steeds moeilijker, maar zeker niet onmogelijk. Vooral voor een renner als ik, moet er nog ergens plek zijn. Ik ben iemand die het verschil kan maken. Zowel zelf, maar ook zeker voor anderen. Veel teams zijn hun selecties aan het afronden voor komend seizoen, maar ik zou het geweldig vinden om een ploeg te vinden.” Dat is nu dus gelukt met een verbintenis bij Israel Cycling Academy.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Grobbel 7 november 2018 om 11:00

Prima aanwinst lijkt me!
Al iets bekend gemaakt over Van Winden bij die ploeg eigenlijk?

0
Scott Sunderland 7 november 2018 om 11:51

Nee. Vorig jaar was men daar ook laat mee herinner ik me. Maar ik vraag me nu echt af of Van Winden mag blijven. Veel alternatieven zal hij in dat geval niet hebben, vrees ik.

0
Scott Sunderland 7 november 2018 om 11:55

Dan mag Van Winden aansluiten in het rijtje Michel & Raymond Kreder, Wippert, Gerts, Koning, Stamsnijder, De Maar, Ruijgh, Meijers…

0
Titaantje 7 november 2018 om 17:39

Goed nieuws, deze man is nog goed genoeg om een seizoen lang sprints aan te trekken. Nu hopen dat Enger en Sbaragli weer wat meer gan laten zien, zodat er ook iemand is om de sprint voor aan te trekken.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone