Chantal Blaak, Thymen Arensman, Maximiliano Richeze, Marianne Vos

Chantal Blaak, Thymen Arensman, Maximiliano Richeze, Marianne Vos

Wielerflits Kort

Door Julian Dubbeld
zaterdag 3 februari 2018 om 20:00

In de rubriek WielerFlits kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat te groot is voor het servet, maar te klein voor het tafellaken. Vandaag onder anderen over Chantal Blaak, Thymen Arensman, Maximiliano Richeze en Marianne Vos.

Chantal Blaak richt pijlen op Ronde van Vlaanderen

Wereldkampioen Chantal Blaak zal dit seizoen van de Ronde van Vlaanderen haar hoofddoel maken. De renster van Boels-Dolmans werd in Vlaanderen al twee keer tweede en hoopt nu dus voor het eerst op het hoogste treetje te mogen stappen. “Vlaanderen is een monument en ik droom er al van jongs af aan van om deze ronde een keer te winnen. Ik ben al enkele keren dichtbij de overwinning geweest en hoop dat gat op mijn palmares dit jaar op te vullen,” vertelt de Zuidlandse wielrenster aan CyclingNews.


Maximiliano Richeze droomt van Olympische Spelen

Maximiliano Richeze heeft in een artikel op de website van Quick Step-Floors aangegeven te dromen van deelname aan de Olympische Spelen in 2020 in Tokio als baanrenner. De 34-jarige sprintaantrekker van de Belgische WorldTourploeg heeft in het verleden als junior al op de baan gereden. “Maar,” zegt hij, “mijn focus blijft voorlopig op de weg.”


Marianne Vos ziet twijfels bevestigd worden op WK

Marianne Vos werd vandaag teleurstellend achttiende op het WK veldrijden. Als een verrassing kwam het voor haar echter niet, vertelt zij aan NU.nl.  “Op dit parcours kwam het aan op conditie en die was ontoereikend. Eigenlijk bleek dat al in de beginfase toen een aantal rensters direct een heel eind wegreden. Ik hoopte nog op een klein wondertje maar dat mocht niet zo zijn. Hiermee werden mijn twijfels bevestigd.”


Thymen Arensman trots op drie fietsen

De pas 18-jarige Thymen Arensman heeft op zijn Instagram laten weten dat hij voor het eerst in zijn carrière drie fietsen in zijn bezit heeft. Het talent, dat dit seizoen voor SEG Racing uitkomt, zal morgen zijn eerste WK voor beloften rijden.

Dit artikel delen:

4 Reacties

MIG 3 februari 2018 om 20:02

Dit is een fijne rubriek. En omdat iemand jullie er op moet wijzen, er staat nu in de titel, tegen een groene achtergrond, ‘Geel’, waar vermoedelijk, tegen een gele achtergrond, iets als ‘Wielerflits kort’ had moeten staan. :)

0
leegloper 3 februari 2018 om 20:56

Hoort het nieuws over de knokpartij in Valkenburg niet ook in deze rubriek, als het geen eigen bericht krijgt? http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/veldrijden/1.3137498

0
Veloburto 3 februari 2018 om 21:55

Het nieuws dat Thymen Arensman nu drie fietsen heeft, had echt een eigen ‘breaking’ nieuwsbericht verdiend wat mij betreft!

0
Thijs E 3 februari 2018 om 23:43

Zo Thymen Arensman, nu nog een foto waar ze alledrie op staan.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone