BORA-hansgrohe met Ackermann, Konrad en Mühlberger in Sibiu Tour

vrijdag 17 juli 2020 om 15:15
BORA-hansgrohe met Ackermann, Konrad en Mühlberger in Sibiu Tour

Pascal Ackermann - foto: Cor Vos (archief)

De organisatie van de Sibiu Tour moet het dan doen zonder Alpecin-Fenix en Mathieu van der Poel, namens BORA-hansgrohe komen wel de nodige grote namen aan het vertrek in Roemenië. Naast sprinter Pascal Ackerman zijn dat ook klimmers Patrick Konrad en Gregor Mühlberger.

Dat blijkt uit de laatste inschrijving die de Duitse WorldTour-ploeg heeft moeten doen bij de Sibiu Tour. De drie kopmannen worden bijgestaan door Andreas Schillinger, Michael Schwarzmann en Rüdiger Selig, de vaste helpers van Ackermann die ook met hem meegaan naar de Vuelta a España.

Naast BORA-hansgrohe staat er met Israel Start-Up Nation nog een WorldTour-ploeg op de startlijst. Afgaande op de laatste update komt die ploeg met Matteo Badilatti, Rudy Barbier, Matthias Brändle, Mihkel Räim, Guy Niv en Daniel Turek. Laatstgenoemde staat officieel ingeschreven voor het continentale team van Israel Cycling Academy, maar hij mag vanwege de UCI-regels ook meedoen met de WorldTour-tak.

De Sibiu Cycling Tour wordt van 23-26 juli verreden in Roemenië.

Dit artikel delen:

4 Reacties

guyremgabdel 17 juli 2020 om 18:26

Volgens mij rijden die renners toch de strade niet, dus geen probleem.

LB108 17 juli 2020 om 19:14

Waarom zou strade een probleem zijn?

guyremgabdel 18 juli 2020 om 00:15

Omdat gisteren in het telegiornale op de RAI gezegd werd dat reizigers komende uit oa Croatie, Slovenië en Servië eerst in quarantaine moeten alvorens ze Italië binnen mogen. Dus dat zou kunnen voor problemen zorgen voor renners en ploegpersoneel die uit Roemenië komen en voor Firenze normaal met de auto via die landen de verplaatsing doen.

LB108 18 juli 2020 om 08:20

Renners en staff “reizen” zakelijk en hebben allemaal negatieve test nodig voor de koersen dus zou dat niet echt een probleem mogen zijn..

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair