Benfatto wint opnieuw in China

woensdag 12 september 2018 om 08:46
Benfatto wint opnieuw in China

Marco Benfatto heeft de vijfde rit van de Tour of China I gewonnen. De 30-jarige Italiaanse sprinter van Androni Giocattoli-Sidermec klopte na een 127 kilometer lange rit tussen Yinchang en Zhijiang zijn landgenoot Jakub Mareczko (Wilier Triestina-Selle Italia) en de Spanjaard Manuel Peñalver (Trevigiani Phonix-Hemus 1896). Juan Sebastián Molano (Manzana Postobon) blijft aan de leiding van het algemeen klassement.

Benfatto won maandag al de derde etappe. Morgen staat er een 113 kilometer lange rit met start en aankomst in Qianjiang op het programma. De Aziatische rittenkoers duurt nog tot en met vrijdag.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Piet Lut 12 september 2018 om 08:54

14 profzeges, 14 in China

0
Sagan=hulk 12 september 2018 om 09:59

Mareczko heeft toch maar een belabberd seizoen. Volgens mij is de enige reden waarom CCC hem heeft aangetrokken is omdat hij een halve Pool is. Al kan hij daar natuurlijk veel koersen rijden die hem beter maken als renner. Maar als hij volgend jaar nog altijd geen brug over kan, moet hij misschien toch eens nadenken of hij niet beter naar de piste overstapt. Begrijp überhaupt niet waarom hij niet op de piste rijdt.

0
KimJungPoels 12 september 2018 om 10:38

Is natuurlijk ook maar erg weinig opgesteld na zijn Giro. Bij zo’n vertrekker is het altijd maar de vraag hoe de motivatie bij hem zelf is, of de ploeg(genoten) hem nog willen helpen etc.

Maar ben het wel met je eens dat hij volgend jaar echt een stap zal moeten maken. Hij heeft nog nooit een serieus programma gereden en ik hoop dat hij dat volgend jaar wel zal doen en dat de mannen van CCC hem beter kunnen begeleiden. Want een aardige sprint rijden kan ie wel.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone