Bekende Belgische YouTubers krijgen MTB-les van Mathieu van der Poel
foto: Cor Vos (archief)
dinsdag 14 november 2023 om 19:17

Bekende Belgische YouTubers krijgen MTB-les van Mathieu van der Poel

Average Rob (Robert van Impe) is een bekende Belgische YouTuber met 400.000 abonnees. Samen met zijn broer Arno maakt hij video’s waarin ze zich wagen aan extreme sporten. Dit keer was het tijd voor mountainbiken en dus kregen ze les van niemand minder dan… Mathieu van der Poel.

Twee jaar geleden kregen de broers al eens crossles van de inmiddels 28-jarige Nederlander en nu maakte Van der Poel Rob en Arno wegwijs op de mountainbike. Daarvoor trokken ze naar een bikepark in het Belgische Beringen.

In de video probeert de Nederlander hen de basisvaardigheden aan te leren, maar dit bleek nog niet zo eenvoudig. Het leverde de nodige hilariteit op. Zo rijden de twee broers over een zogeheten rock garden (een passage van grote rotsblokken en stenen) en moeten ze een snelle en technische afdaling tot een goed einde zien te brengen.

Belofte
Afsluiten doen ze met een wedstrijdje met alle eerder genoemde elementen. Aan het einde van de video doet Van der Poel nog een belofte. Bij 42.000 likes zal de renner van Alpecin-Deceuninck in de toekomst een Ironman, de hele triatlon, betwisten.

RIDE Magazine
WielerFlits Podcast
2 Reacties
Sorteer op:
14 november 2023 23:32
Leuke serie op Youtube. De aflevering van Iron Man is aan te raden. Ook die met indoor nep paard springen. Leuke gasten Arno en Rob.

En die 42k gaan ze wel halen. Ze zitten nu al op 36k. Mag MVDP het bad in om te gaan zwemmen al is die zo atletisch dat die een Ironman ook wel kan. Lopen zal hem wel lukken.
    15 november 2023 16:23
    Mathieu kan álles.

Reacties zijn gesloten.