Bedreigingen voor ploegleiding na niet-selectie Quinten Hermans: “Situatie uit de hand gelopen”

Bedreigingen voor ploegleiding na niet-selectie Quinten Hermans: “Situatie uit de hand gelopen”

© Nico Dick

donderdag 30 juni 2022 om 07:30
Interview

De relatie tussen Quinten Hermans en zijn team Intermarché-Wanty Gobert is helemaal verzuurd. Dat blijkt uit een gesprek met Aike Visbeek (links op de foto) in Kopenhagen, waar vrijdag de Tour van start gaat. Hermans’ reactie op zijn niet-selectie voor de Tour maakt het volgens de performance manager alleen maar erger. “Hilaire Van Der Schueren krijgt zelfs bedreigingen op Facebook. Vind je dat nog normaal?”

Voor Quinten Hermans was de Tour de France een van zijn hoofddoelen van het seizoen. Maar de nummer twee van Luik-Bastenaken-Luik werd in extremis uit de selectie van Intermarché-Wanty Gobert geweerd. En dat verliep niet zonder slag of stoot. In Kopenhagen reageert performance manager Aike Visbeek voor het eerst. Behoorlijk geëmotioneerd zelfs. “Dit komt niet uit de lucht vallen”, zegt Visbeek. “De situatie was al slecht.”

Wat bedoel je daarmee, Aike? Wij dachten dat jullie tevreden waren met Hermans’ tweede plek in Luik. En met zijn prestatie in de Baloise Belgium Tour.
“Sportief waren we dat ook. Maar jullie hebben de situatie van de voorbije winter toch gezien en gehoord? Sponsor Tormans die opstapt, lange contractonderhandelingen. Dat heeft zijn gevolgen.”

Twee weken geleden praatten jullie nog over een contractverlenging…
“Precies. En dat proces duurde lang, heel lang. Dat zorgde voor de nodige onduidelijkheid en daar hebben meerdere mensen een slecht gevoel bij. Natuurlijk waren we blij met zijn overwinning in de Ronde van België, maar we bleven wel achter met vraagtekens. Waarom het allemaal zo gelopen is. Iedereen zal daar zijn verantwoordelijkheid en zijn aandeel in hebben. Ook Quinten Hermans. Maar hij kijkt niet echt in eigen boezem.”

Wat ik bedoel: hij vertrekt naar Alpecin-Deceuninck. Stel dat hij verlengt bij jullie, mag hij wellicht wel mee naar de Tour.
“Het gaat niet over welke beslissing hij heeft genomen, wel over hoe het hele proces is verlopen.”

Wat heeft jou dan vooral gestoord?
“Ik wil niet in de ik-vorm spreken. Deze beslissing is niet door mij genomen, maar door de groep. De groep heeft beslist dat dit geen goede situatie is om drie weken te presteren in de Tour de France. We kunnen niet doen alsof er niets in gebeurd. We wilden die gevoelens en emoties niet meenemen.”

Wat heeft jullie dan vooral gestoord?
“We zijn hier acht maanden mee bezig geweest. Jean-François (Bourlart, manager, rechts op de inzetfoto, red) kan daar meer over vertellen, maar als we hem bijvoorbeeld een voorstel doen, dan kunnen we dat aanbod niet aan een ander doen. We hebben maandenlang potentiële vervangers aan het lijntje gehouden, wachtend op een antwoord. Op een gegeven moment zijn die alternatieven weg en zitten we in een situatie dat we plots opnieuw op de markt moeten.”

Zijn er fricties tussen Quinten Hermans en de ploegmaats?
“Dat heeft hier niets mee te maken. Nee, die zijn er niet. Maar vorig jaar namen we ook renners naar de Tour mee die ons zouden verlaten. Op een gegeven moment begon dat wel te wrijven, omdat de inzet leek te verzwakken. Nu, daar twijfel ik nog niet aan. Er is gewoon sprake van te veel emoties. Na de Ronde van België hadden we een meeting met de ploegleiding, waarin iedereen zijn verhaal kon doen. Niemand begrijpt de situatie echt goed. Op de duur werd iedereen op iedereen boos. Dat is geen goed begin van de Tour.”

Alexander Kristoff en Andrea Pasqualon vertrekken ook.
“Nogmaals, het gaat over de manier waarop. Hoe het hele verhaal is gelopen. Bij andere renners zijn de tijdlijnen kort geweest, is er heel duidelijk gecommuniceerd. Dat was niet het geval bij Quinten.”

Intermarché-Wanty Gobert op de ploegvoorstelling in Kopenhagen – foto: © Nico Dick

Prestatiegewijs is zijn niet-selectie wel een verlies voor de ploeg. Meerdere aankomsten zijn op zijn lijf geschreven.
“Ja, dat is waar. Maar ons sterke punt is onze goede sfeer om tot prestaties te komen. En dat doe je niet altijd met je beste acht renners. Je gaat renners selecteren die drie weken goed samen kunnen presteren. Ja, Quinten was sportief een meerwaarde, maar het gaat over het hele plaatje. Niet over zijn individuele kwaliteiten.”

Hier komen jullie als team toch ook niet goed uit?
“Vind je dat?”

Het kan een momentopname zijn, maar dit lijkt wel een smetje op een geweldige eerste helft van 2022.
“Dat vind ik niet. Kijk, Jean-François is aan andere sponsors ook moeten gaan uitleggen waarom Tormans wilde vertrekken. Er zijn misschien deuren dichtgegaan die waren opengegaan als dit niet gebeurd was. Daar heeft ook Quinten Hermans zijn verantwoordelijkheid in. En oké, de timing is niet goed, maar wij hebben hem in november al gewaarschuwd, net om dit te voorkomen. Je hebt zijn reactie gelezen. Dat was zelfs een persoonlijke aanval op mij. Ik vind het nogal wat, hoor. Alsof ik dit alleen beslist heb.”

Volgens Hermans zijn bepaalde ploegleiders het in elk geval niet eens met de keuze hem thuis te laten.
“Ik heb alle ploegleiders gesproken. Ik weet wat ze gezegd hebben en wat ze er van vinden. Maar die hebben uiteraard ook in de wedstrijden gezeten waarin Quinten heeft gepresteerd en hebben respect voor die prestaties. Maar we moeten wel normaal blijven doen. Wat hij bijvoorbeeld nu in de media heeft verteld, vind ik niet normaal.”

“Hilaire Van Der Schueren, die 74 jaar is, krijgt bedreigingen via Facebook. Vind je dat normaal? Als je dat als renner in de media nog gaat aanwakkeren met bepaalde uitlatingen… Ik vind dat nogal wat. De situatie is op die manier uit de hand gelopen.”

Jullie krijgen ook de kans te zeggen wat er gebeurd is.
“Wil je nu dat ik een gedetailleerde tijdlijn maak? Inclusief alle gespreksopnames van de voorbije weken en maanden? Uiteindelijk is en blijft het een proces waar een aantal mensen niet blij mee zijn. En dat heeft zijn gevolgen.”

Heeft het nog verdere consequenties voor Hermans en zijn programma?
“Daar gaan we de komende weken naar kijken. Nu ligt de focus op de Tour. Met Louis Meintjes ambiëren we een toptienplaats in het klassement, met Alexander Kristoff een eerste ritzege in de Tour. Dat zijn onze twee kopmannen.”

Dit artikel delen:

92 Reacties

Dikke Vrouw 29 juni 2022 om 12:24

Emotionele puinhoop dit , ..

0
Jean Dumas 29 juni 2022 om 12:27

Het klassieke ’tekenen voor de Tour, anders geen Tour’-verhaal.

0
thorsen 29 juni 2022 om 13:03

@Jean: Of ‘ergens anders tekenen voor de Tour, anders geen Tour’ blijkbaar?

Aangezien het zelfs in het artikel wordt genoemd dat ze 2 renners meenemen die volgend jaar elders rijden.

0
Pietspeed 29 juni 2022 om 13:07

De leiding, Visbeek en co laten zichzelf te veel leiden door gevoelens en emoties kennelijk. Als verantwoordelijken moet je daar boven staan. Het zakelijke en sportieve telt. En Visbeek en Hermans beamen allebei dat iig er geen onenigheid is tussen Hermans en de andere renners van de ploeg. Ook sommige ploegleiders zien het mogelijk anders.
Dat Hilaire bedreigt wordt ligt niet aan Hermans, maar aan het niet selecteren.

0
Jean Dumas 29 juni 2022 om 13:18

In ieder geval oude wielrennen, Thorsen (‘renner moet blij zijn dat hij contract heeft’).

0
nickdt 29 juni 2022 om 14:12

@Jean

En dus ligt het indirect wel aan het Hermans, want zijn gedrag dat ie ze zo lang aan het lijntje heeft gehouden, heeft er dus voor gezorgd dat ie niet mee mag.

0
Txirrindularitza 29 juni 2022 om 15:10

“Dat Hilaire bedreigt wordt ligt niet aan Hermans, maar aan het niet selecteren.”

Correctie: Dat Hilaire bedreigd wordt ligt aan facebook-tokkies, niet aan het niet-selecteren.

0
djerkson 29 juni 2022 om 15:20

En slecht communiceren dan? Wekenlang stond er in alle kranten te lezen 'Tourganger Hermans', zeker na zijn puike prestaties in de Dauphiné en de ronde van België.
Om dan twee dagen voor de afreis naar Denemarken (hij had zijn reisticket al) af te komen met 'je mag niet mee', dat is maar armzalig management en weinig getuigen van emotionele intelligentie idd.

0
Pietspeed 29 juni 2022 om 16:06

Correctie:
Facebook tokkies lezen bij wijze van spreken op Facebook van Hilaire of andere al dan niet sociale media dat Quinten niet geselecteerd is, en dat geeft kennelijk aanleiding tot bedreiging van Hilaire, hetgeen triest is, maar vanuit tokkiestandpunt logisch.

Overigens eens met Derkson. Als goede werkgever, verschaf je tijdig en genoegzaam duidelijkheid omtrent diens arbeidssituatie. Niet op het laatste moment, en zeker niet als dit kennelijk al langer speelt.
Een goede peoplemanager laat dit niet gebeuren. Kennelijk voelt Visbeek zich gepiepeld.

0
Bergje over 30 juni 2022 om 07:19

@pietspeed.
Je bent een echte tokkie (fb al dan niet) wanneer je geen verantwoordelijkheden pakt voor eigen gedrag en de schuld elders legt.
Wellicht ben je dan geen tokkie maar een slappe zak zonder persoonlijkheid.
Bah.

0
LeoR 16 30 juni 2022 om 12:07

@ Bergje over,

Heb je het nu over Visbeek of?

0
Vangenechten 29 juni 2022 om 12:31

Goed doorgevraagd door Wielerflits, waarvoor dank. De antwoorden vind ik wel teleurstellend.

0
madeinstars 29 juni 2022 om 12:44

Klinkt inderdaad alsof er nog wat DSM-bloed door de aderen stroomt.

0
Pietspeed 29 juni 2022 om 12:57

Aike zit nog in het proces ipv performance.

0
Anton van Valouwe 29 juni 2022 om 16:14

Kijk maar uit, TJV heeft nogal wat DSM volk binnen gehaald…

0
Dikke Vrouw 29 juni 2022 om 12:42

Waar ga die pasqalon trouwens heen ?

0
Kopinkas 29 juni 2022 om 12:43

Zoek het maar in de richting van de typische Vlaamsche vendelzwaaiende veldritposse, waar de met bier aangestookte ketels snel overkoken.
En ja, Hermans staat nu eenmaal niet bekend als de grootste teamplayer.

0
Olly 29 juni 2022 om 12:50

Precies wat mij ook als eerste door het hoofd spookte. Een beeld van overkookte bierdrinkers met awoerd op de lippen.
Verder is de hele situatie natuurlijk te treurig om er woorden aan vuil te maken. Ik hoop dat de sponsoren dit niet als negatieve publiciteit gaan zien :-\

0
Krist The Vanma 29 juni 2022 om 15:10

Ja, want iedereen die van veldrijden houdt, is zo natuurlijk.

0
xistnc 29 juni 2022 om 15:35

Als je af en toe ziet hoe bepaalde Vlamingen hier op dit forum hun gelijk denken te kunnen komen halen, verbaast dit me niets. Maar nee, ik vind het nog altijd niet normaal.

0
Kopinkas 29 juni 2022 om 17:34

@Krist
Christ! Wat ben je toch een (moedwillig?) slechte verstaander. Waar suggereer ik dat? Je kan niet ontkennen dat er een harde kern is van Vlaamse supporters die je enkel bij het veldrijden aantreft en die uitblinken in marginaal gedrag.
Zie je Evenepoel supporters Ganna al met bier bekogelen tijdens een tijdrit?

0
Arry1338 30 juni 2022 om 07:00

Dat is alleen omdat er geen bar langs een wegkoers staat waar ze zich over lagere tijd aan te goed kunnen doen. De spaarzame biertjes die anders gedronken zouden worden zijn schaars dus daar zullen ze minder snel mee gooien. Het volk is overal hetzelfde, de omstandigheden alleen niet.

0
Krist The Vanma 30 juni 2022 om 10:32

@Kopinkas. Zeker niet, maar je post was nogal veralgemenend.

0
Ronellenfitsch 29 juni 2022 om 12:46

Dus Visbeek vind de uitlatingen van Hermans in de media ‘niet normaal’, maar maakt niet duidelijk wat er dan onjuist of wat dan ook is. Een wat teleurstellende, geheel in de tijdgeest passende manier om op basis van ‘ophef, media, bedreigingen’ de inhoud te ontwijken …

0
Davide_Formolo 29 juni 2022 om 13:01

Klopt, ondanks dat er wel de juiste vragen gesteld worden, komt Visbeek met vage antwoorden die alleen maar voor meer onduidelijkheid zorgen. Het enige wat ik begrijp is dat de contractonderhandelingen nogal lang duurden.

0
Quick Stijn 29 juni 2022 om 13:12

Volgens mij is het wel duidelijk. Quinten heeft Wanty aan het lijntje gehouden én tekent vervolgens bij een ander. Kristoff en Pasqualon vertrellen wel, maar waren eerlijk en duidelijk. De ploegleiding pikt het gedrag van Quinten niet, maar treedt in de media niet tot in details. Juist chique toch?

0
Jens Voigt 29 juni 2022 om 13:37

Of Wanty heeft Quinten aan het lijntje gehouden. Quinten wilde wel blijven, maar Wanty kwam maar niet met een fatsoenlijk bod.

0
Davide_Formolo 29 juni 2022 om 14:21

@stijn Als dat zo zou zijn dan kan ik het wel enigszins begrijpen. Alleen wordt me dat niet echt duidelijk uit dit warrige verhaal van Visbeek. Zoals Voigt terecht opmerkt heb je tijdens onderhandelingen twee partijen, dus Quinten kan wellicht ook wel aan het lijntje gehouden zijn terwijl hij de intentie had om bij te tekenen.

0
Cochise 29 juni 2022 om 12:55

Sportief gezien heb ik Hermans wel hoog zitten, maar na dat gemiste veldrit-Wk had ik al de indruk dat hij vooral aan zichzelf denkt. Dat gedrag was gewoon kinderachtig toen. Kan me wel inbeelden dat een management dan teleurgesteld raakt na maandenlange onderhandelingen.

0
Peetvader 29 juni 2022 om 14:21

Hij mist zelf het WK door covid, aan wie moest hij dan nog denken?

0
Voorgeborchte 29 juni 2022 om 12:59

Al bijna een even groot soepje als ze bij DSM vaak maken.

Visbeek overtuigt me hier nu toch niet van het feit dat de beslissing niet gevoed werd door rancune…

0
tak 29 juni 2022 om 13:00

Ik vind het eigenlijk wel een plausibele uitleg. Duidelijk waarom wel Kristoff ondanks vertrek en niet Hermans. Dus ’tekenen anders mag je niet mee’ is niet van toepassing, maar als je vertrekt alleen nog mee als dat allemaal een beetje normaal is verlopen. En daar kan ik wel inkomen.

0
zacht 29 juni 2022 om 13:07

Ik vind het vooral schokkend dat Hilaire op Facebook zit.

0
Pietspeed 29 juni 2022 om 13:09

Hilarisch tenminste

0
Krist The Vanma 29 juni 2022 om 15:11

Hilairisch

0
Quick Stijn 29 juni 2022 om 13:09

Wat bezielt mensen om bij elke scheet waar ze het niet mee eens zijn mensen te gaan bedreigen. Vette losers! Zum kotsen

0
Krist The Vanma 29 juni 2022 om 15:12

Deze post ga je berouwen. Wacht maar!

0
djerkson 29 juni 2022 om 15:22

Te veel tijd, te weinig vrienden, geen sociale rem/filter achter de pc en weinig intelligentie. Een explosieve cocktail…

0
FDJ 29 juni 2022 om 13:09

Ik vind deze Aike Visbeek altijd al een behoorlijk vervelende man. Zelfvoldaan, geprikkeld als hem een (terechte) kritische vraag wordt voorgeschoteld. Hij is graag in de picture, mij iets te graag zelfs, terwijl hij als wielrenner niet zo heel veel bereikt heeft en nu doet alsof hij alles uitgevonden heeft. Ik denk persoonlijk ook meer dat het Intermarche een succes is van Piva als ex BMC en Katusha dan van deze man.

0
Lay On 29 juni 2022 om 20:38

En dat is omdat Piva als wielrenner wel veel bereikt heeft?
Waar staat het dat je zelf op topniveau gefietst moet hebben om een goede teammanager te zijn?

0
LeoR 16 30 juni 2022 om 12:17

Dat staat nergens, want er is ook geen link tussen beide. Maar als je gewoon deze hetze al wat volgt, is het duidelijk dat hij behalve een ‘niet-zo-goede’-wielrenner, ook geen goede teammanager is/zal zijn, want daarvoor zit zijn ego in de weg.

0
heuvelcolombia 29 juni 2022 om 13:24

Hermans is sportief gewoon meer gewild dan Kristoff of Pasqualon. Onderhandelen hoort erbij, Hermans lijkt gewonnen te hebben en tekent voor een mooie ploeg. In plaats van verlies te nemen, neemt de ploeg wraak.

0
Mwielerfan 29 juni 2022 om 18:18

Haalt wel heel veel van de sympathie van afgelopen maanden weg inderdaad

0
Marcus Aurelius 30 juni 2022 om 00:11

Dat is het inderdaad. Ze waren helemaal niet meer geïnteresseerd in Kristoff, waarom zouden ze dan moeilijk doen … Het was Hermans die wouden laten bijtekenen. Het natrappen, anders kan ik het niet noemen, is zelfs juridisch niet correct. Iemand beletten om zijn beroep uit te oefenen om andere redenen dan competentie is zeker aanvechtbaar. Maar dat weten ze zelf ook. Vandaar de zever in pakskes waaronder ‘de groep’ …

0
Aart van Woud 30 juni 2022 om 06:44

Dat hij geen deel uitmaakt van de Tourselectie is niet hetzelfde als hem beletten zijn beroep uit te oefenen. Maar oké..

0
harryjohan71 30 juni 2022 om 07:01

@Marcus Aurelius Dit is niet aanvechtbaar, tenzij de toezegging zwart op wit staat zonder voorwaarden. Het is waarschijnlijk de situatie dat het in zijn programma was opgenomen en alsnog besloten hem een ander programma te geven. Net zoals Dennis bij JV. Hier hoor je Dennis toch ook niet over. Hermans heeft de pers opgezocht en uitgehaald naar zijn huidige werkgever om een programma wisseling niet meer en niet minder. De ploeg bepaalt nog altijd wie waar rijdt, nier de pers en de renner

0
de nieuweMerckx 29 juni 2022 om 13:32

Dom geneuzel, waarom wachten ze niet met die contracten tot op het einde van het seizoen?

0
Maenhout 30 juni 2022 om 12:47

Ze waren er sinds november mee bezig, dat is dus einde seizoen. Vorig seizoen.

0
Limal 29 juni 2022 om 13:35

Goed interview, Nico! (ondanks de kregelige antwoorden van Visbeek)

Wat er precies gebeurd is de afgelopen maanden zullen we nooit weten, maar dit lijkt me vooral een conflict dat voortkomt uit die hetse met Tormans. Het argument dat Hermans hen te lang aan het lijntje heeft gehouden slaat nergens op – onderhandelen doe je met twee partijen en het stond Visbeek op elk moment vrij om zelf te stoppen met nieuwe voorstellen doen. Als die potentiële vervangers afhaken omdat het voor hen te lang aansleept, dan heb je ook zelf te lang getwijfeld. Klinkt allemaal een beetje als het doorschuiven van de roetpiet… Volgende quote bevestigt alvast het verhaal van Hermans dat zeker niet iedereen het eens was met zijn niet-selectie: "Na de Ronde van België hadden we een meeting met de ploegleiding, waarin iedereen zijn verhaal kon doen. Niemand begrijpt de situatie echt goed. Op de duur werd iedereen op iedereen boos."

De pippo's die nu Hilaire gaan bedreigen op Facebook zijn natuurlijk de grootste idioten in dit spijtige verhaal.

0
Spinergy 29 juni 2022 om 13:51

Dat klinkt als DSM logica.

0
Maillot à Pois 29 juni 2022 om 14:14

Het klinkt allemaal weinig rationeel/professioneel en doorspekt van intriges uit dat veldritwereldje.
Mij triggert vooral het zinnetje:

Quote:
wij hebben hem in november al gewaarschuwd, net om dit te voorkomen

Op Sporza spreekt hij over chaos sinds november.

Wat hield die waarschuwing in?
‘Zie dat je bij ons blijft’ of ‘Vertel ons op tijd waar we aan toe zijn’?
Misschien was de reden dat Hermans hen zo lang aan het lijntje hield wel dat hij voelde aankomen wat de gevolgen zouden zijn als hij niet bijtekende.

0
Peetvader 29 juni 2022 om 14:21

8 maanden mee bezig, maar pas de dag van de selectie zelf Hermans inlichten.
Dat lijkt me toch ook geen goede interne communicatie.

0
Mwielerfan 29 juni 2022 om 18:17

Haha inderdaad, hand in eigen boezem steken is ie bjj sunweb ontleerd denk ik

0
Lalsacien 29 juni 2022 om 18:21

Het lijkt mij duidelijk dat op de dag van de selectie, de selectie bekendgemaakt wordt…

0
harryjohan71 30 juni 2022 om 08:16

@MWielerfan Het is de ploegleiding die de selectie op het laatste moment maakt. Er zijn meer dan 8 kandidaten. Oftewel er zijn altijd renners die teleurgesteld zijn. Bovendien is het een teamsport en niet een individuele sport waarbij je bijvoorbeeld op basis van tijden geselecteerd. De definitieve selectie wordt pas op het allerlaatste moment bekend gemaakt. Dit is een feit en geldt niet alleen voor Wanty. EF heeft gisteren pas de selectie bekend gemaakt.

0
Shinzawai 29 juni 2022 om 14:29

“We hebben maandenlang potentiële vervangers aan het lijntje gehouden, wachtend op een antwoord. Op een gegeven moment zijn die alternatieven weg en zitten we in een situatie dat we plots opnieuw op de markt moeten.”

Dat is toch echt de verantwoordelijkheid van het management, niet van Hermans. Mocht een renner geen beslissing willen nemen, dan heb je als management de plicht om zelf de knoop door te hakken en voor een andere optie te gaan.

0
joowii 30 juni 2022 om 11:26

Ja, op papier klinkt dat makkelijk. Maar je kunt natuurlijk nog steeds te maken hebben met iemand die slecht communiceert. En dat dat irritatie oplevert.
De verantwoordelijkheden zijn duidelijk, het recht van Hermans om ergens anders te tekenen ook. Alleen aan het team de lastige keuze: nu er zoveel frustraties zijn rondom deze renner, willen we hem wel meenemen? Ik kan er wel inkomen.
Het is jammer dat Visbeek er niet in slaagt deze lastige overweging inzichtelijk te maken en zichzelf verliest in irritatie – dan laat hij eigenlijk zien met het hele niet-selecteren geen klap te zijn opgeschoten. Hij neemt de irritatie zelf wel mee het Tour-team in.

0
Anton van Valouwe 29 juni 2022 om 14:43

Hilaire wordt bedreigd, als ik hem was zou ik me niet dik maken…

0
Ward 29 juni 2022 om 15:06

Wat de aanleiding ook was, er is iets geknapt in de relatie tussen renner en ploeg/ploegleiding. Dan vind ik het niet vreemd dat hij niet meegaat naar de belangrijkste wedstrijd van het jaar. En de meningen waren verdeeld, waardoor de beslissing te laat is genomen. Best een logische verklaring als je het mij vraagt.

0
de adelaar 29 juni 2022 om 15:08

Waar maakt iedereen zich druk om? Zijn baas betaalt zijn salaris , je rijdt geen tour, basta . Uithuilen en door….. Quinten Hermans . Neem je verlies en lekker volgende jaar naar AF en onze vrienden van Wanty blijken niet onfeilbaar.

0
Txirrindularitza 29 juni 2022 om 15:13

Haha, bedreigingen omdat ene monsieur Hermans de Tour niet mag rijden. Ik bedoel, als het nu om een pedaleur van formaat ging, maar gaat tokkievolk nu al los om het voor Quinten op te nemen? Veldrij-sneuaards lijkt me de enige logische verklaring. Al sluit ik niet uit dat het de buurman danwel een verre neef van Hermans is die deze poets gebakken heeft.

Als het niet zo ridicuul was, zou het aandoenlijk zijn.

0
Krist The Vanma 29 juni 2022 om 15:19

Stijn Stijnen schijnt ook een koersliefhebber te zijn.

0
Txirrindularitza 29 juni 2022 om 15:24

Haha, amai, daar noem je iemand.

0
Krist The Vanma 29 juni 2022 om 15:18

In deze onverkwikkelijke historie gaat het voordeel van mijn twijfel toch uit naar de ploegleiding. Ik heb in het verleden, en toegegeven dat is gewoon een gevoel, me ook al soms wat geërgerd aan de houding en communicatie van Hermans Q.

0
djerkson 29 juni 2022 om 16:49

Ik ben hem vorig jaar tegengekomen bij een koffiebar tijdens een ritje. Ik had hem oa aangesproken over zijn degelijke giro vorig jaar en hoe hij het wielrennen tov veldrijden beleefde. Sympathieke gast, nam ook tijd om op de foto te gaan met enkele jonge fans.

0
Krist The Vanma 30 juni 2022 om 10:34

Zo zie je maar Djerkson. Mijn mening is die van interviews en zo. Dan hecht ik meer waarde aan jouw persoonlijke ontmoeting. Thx.

0
Deel Koeper 29 juni 2022 om 15:42

Had begrepen dat Hermans binnen het crosswereldje één van de populairste is bij de collega's, omdat het zo'n sympathieke, minzame en gemakkelijke kerel is. Klopt niet meteen met het beeld dat Visbeek van hem probeert te schetsen.

0
Anton van Valouwe 29 juni 2022 om 16:29

Renners leggen alles in handen van een manager/zaakwaarnemer en worden vaak de dupe van de strategie van de geldwolven!

0
Merlinappa 29 juni 2022 om 16:47

In het veld en op de fiets zal het ongetwijfeld een topgozert zijn, maar als je tijdens de onderhandelingen een enorme klootzak bent kan dit je overkomen ja, en kan het ook totaal je eigen schuld zijn.

0
Luc La 29 juni 2022 om 17:11

Sportief onbegrijpelijke beslissing. Quinten wsl te eerlijk wees, had ze beter zelf aan het lijntje gehouden.

Bij Een ervaren prof als kristoff durven ze natuurlijk niet.

Als team leider eerst onbereikbaar zijn en dan vage antwoorden verzinnen om tot de conclusie te komen dat de reactie van Quinten aan toont waarom hij er niet bij is en te zot om Los te lopen. Had hem geselecteerd dan was er geen reactie btw.

Ps, who the hell is visbeek eigenlijk? Sunweb style..

Jammer dat een hilaire geen klasse toont, de bedreigingen zijn er natuurlijk ver over.

0
  • 1
  • 2

Headlines

Populair

Materiaalzone