BEAT Cycling heeft zevental voor Volta Limburg Classic rond

BEAT Cycling heeft zevental voor Volta Limburg Classic rond

Martijn Budding - foto: Cor Vos

dinsdag 13 juli 2021 om 15:39

BEAT Cycling weet met welke zeven renners het zondag aan de start staat van de Volta Limburg Classic. De continentale ploeg, die hoopt volgend seizoen als ProTeam uit te komen, rekent onder meer op oud-profs Martijn Budding en Piotr Havik.

De selectie van BEAT wordt op 18 juli vervolledigd door Nederlanders Sven Burger en Marten Kooistra en het Belgische trio Jordy Bouts, Jules Hesters en Stefano Museeuw. Veel meer keuze heeft de ploeg van manager Geert Broekhuizen niet; Jan-Willem van Schip en Yoeri Havik reizen deze week naar Tokio, terwijl Yves Coolen nog altijd herstellende is van een blessure. Luuc Bugter is op trainingskamp.

Begin juli wist Jules Hesters namens BEAT nog naar een podiumplaats te rijden in de Omloop der Kempen, de eerste koers in de Topcompetitie 2021. Een week na de Volta Limburg Classic rijdt het team ook nog Westrozebeke Koers (26 juli).

Dit artikel delen:

4 Reacties

boehoe 14 juli 2021 om 00:21

Hier zit toch geen kanshebber voor de zege bij.

Enigma Code 15 juli 2021 om 09:19

Kooistra is een Fries en bleek in zijn jeugdjaren een uitstekend zwemmer, dat zou aanstaande zondag zomaar eens heel goed kunnen uitkomen; In schoolslag de laatste kilometer beginnen en de laatste 150m een sprint in borstcrawl !

Al Phila 16 juli 2021 om 10:00

Als wegkapiteins Marcel Wouda en Pieter van den Hoogenband

Enigma Code 16 juli 2021 om 13:15

@al phila vd Hoogenband zal al wel in Japan zijn..

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone