Trek-Segafredo kondigt samenwerking met SRAM aan

Trek-Segafredo kondigt samenwerking met SRAM aan

foto: Trek-Segafredo

Het Amerikaanse SRAM gaat fietsonderdelen leveren aan Trek-Segafredo. De samenwerking werd vandaag wereldkundig gemaakt tijdens het trainingskamp van de ploeg op het Italiaanse eiland Sicilië en geldt voor langere termijn. “We zijn zeer verheugd dat SRAM vanaf 2019 verbonden is aan de mannen- en vrouwenploeg van Trek-Segafredo”, zegt technisch directeur Matt Shriver.

“SRAM heeft een reputatie in de koers die op een natuurlijke manier aansluit bij de eisen die Trek-Segafredo stelt aan haar producten”, zegt Shriver. “Hun draadloze SRAM RED eTAP-systeem en hydraulische schijfremmen zijn een stap voorwaarts voor onze ploegen. Hun passie voor de koers laat hun toewijding zien om onze renners van geweldige producten te voorzien.”

Gelijktijdig met de aankondiging van deze samenwerking onthulde Trek-Segafredo het design van de fietsen, waarop de vrouwenploeg komend seizoen koerst. De kleurstelling van de fiets, waarop onder anderen Ellen van Dijk gaat koersen, is vergelijkbaar met de shirts die de rensters gaan dragen.

Dit artikel delen:

1 Reactie

trickstuff 14 december 2018 om 20:36

Ze zouden eigenlijk ook een set 454 NSW in die Madone moeten steken.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.