CyclOn lanceert nieuwe producten voor e-bikes en riemaandrijving

maandag 3 oktober 2022 om 18:33
CyclOn lanceert nieuwe producten voor e-bikes en riemaandrijving

CyclOn heeft een tweetal nieuwe producten gelanceerd. Voor fietsen met riemaandrijving presenteren ze CyclOn Belt Spray en voor het onderhoud van elektrische fietsen is er het CyclOn E-Bike Service Pakket.

CyclOn ontwikkelde de Belt Spray nadat verschillende werkplaatsen hierom vroegen. De spray voorkomt het kraken en verminderd de slijtage van onderdelen. Daarnaast conditioneert de spray de riem, wat ervoor zorgt dat de riem een water- en vuilafstotende laag krijgt en dat de riem betere grip krijgt. Dit verbeterd de vaak al lange levensduur van de riem.

Het E-Bike Service Pakket is, zoals de naam suggereert, een pakket van een viertal producten om elektrische fietsen te onderhouden. Naast een tweetal schoonmaakproducten zit er de specifieke E-Bike Connection Spray in het pakket, waarmee contactpunten van de accu schoongemaakt kunnen worden. Hierdoor kan de accu optimaal zijn kracht kan blijven overdragen volgens CyclOn. Het vierde product is de Tyre Repair gel, een klein busje met daarin een schuim die kleine lekken in een band kan dichten en de band gelijktijdig weer op spanning brengt.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.