Volg hier de openingsetappe van de Tour of Guangxi 2019

donderdag 17 oktober 2019 om 05:10
Volg hier de openingsetappe van de Tour of Guangxi 2019

Goedemorgen! In China gaat met de Tour of Guangxi de laatste WorldTour-ronde van het seizoen van start. Vorig jaar volgde Gianni Moscon hier Tim Wellens op als winnaar. Pascal Ackermann, vice-wereldkampioen Matteo Trentin en Enric Mas zijn enkele sterke namen aan het vertrek.

In de openingsetappe van de Tour of Guangxi liggen start en finish in Beihai. De relatief korte rit over 135,6 kilometer bestaat uit drie plaatselijke ronden rond de kustplaats, van elk ongeveer 45 kilometer. Daar vormt een korte helling na dertig kilometer de enige noemenswaardige hindernis op de route. Normaal gesproken gaan de sprinters hier strijden om de dagzege.

Om 05.25 uur Nederlands-Belgische tijd wordt het startsein gegeven voor deze openingsetappe. De renners worden tussen 08.32 en 08.48 uur aan de finish verwacht. Voor het eerst in de historie van de Tour of Guangxi zal de wedstrijd rechtstreeks te volgen zijn. Live-uitzendingen worden alle dagen aangeboden door Velon. Bespreek hier op WielerFlits het koersverloop!

Links
Voorbeschouwing: Tour of Guangxi 2019

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours

Livestream (Velon)
Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

3 Reacties

Secondant 17 oktober 2019 om 06:41

Wordt een strijd tussen Ackermann, Gaviria en Trentin zou je zeggen.

evos01 17 oktober 2019 om 08:00

Waar zijn de beelden van Velon?Waardeloos!!Het werkt niet.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.