Volg hier de laatste etappe van de PostNord Danmark Rundt 2019

zondag 25 augustus 2019 om 12:10
Volg hier de laatste etappe van de PostNord Danmark Rundt 2019

Zondag is de dag waarop veel etappekoersen in hun definitieve plooi vallen. Ook met de Ronde van Denemarken is dat het geval. De kans is groot dat de laatste etappe van deze PostNord Danmark Rundt zal eindigen met een massasprint, aangezien de rit niet veel om het lijf heeft. Slaagt Niklas Larsen erin om de ronde van zijn thuisland te winnen? Volg en bespreek de wedstrijd hier op WielerFlits.

Vanuit het prachtige Roskilde gaat het naar het al even mooie Frederiksberg, een van de duurste woongebieden binnen Groot-Kopenhagen. In Frederiksberg zagen enkele (ex-)wielrenners het levenslicht. Denk aan Jesper Worre, Bo Hamburger en Karina Skibby, de jongere zus van de eerder genoemde Jesper Skibby. De organisatie heeft gekozen voor een laatste omloop van ongeveer zeven kilometer, waardoor de sprinters de finale aan het einde maar al te goed kennen.

Het startsein wordt gegeven om 12.25 uur. De finish wordt verwacht omstreeks 16.15 uur. De etappe is rechtstreeks te volgen via de Eurosport Player en Eurosport 2. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de wedstrijd!

Links
Voorbeschouwing: PostNord Danmark Rundt 2019

Website organisatie
Deelnemers (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (Twitter organisatie)

Dit artikel delen:

1 Reactie

xistnc 25 augustus 2019 om 13:02

De twitter van de organisatie wordt ten onrechte hardnekkig als liveticker genoemd.

Gebruik beter de hashtag #pndkr19. Of vertaal de Deense ticker die eerder al genoemd werd, klik.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.