Volg hier de Arno Wallaard Memorial 2019

zaterdag 20 april 2019 om 14:15
Volg hier de Arno Wallaard Memorial 2019

De winnaar van de Arno Wallaard Memorial was vorig jaar onmogelijk met het blote oog vast te stellen. Na bestudering van de finishfoto bleek Joshua Huppertz zijn wiel net iets eerder over de finish te hebben gedrukt dan Cees Bol. Krijgen we opnieuw een spannende strijd in Meerkerk?

De 186 kilometer lange wedstrijd door de Alblasserwaard mag met recht een polderkoers worden genoemd. Op een enkele dijk na kent de route namelijk nauwelijks hoogtemeters. Een makkie wordt het echter nooit: de vele dijken, de open vlaktes, de smalle wegen en bovenal de wind maken de Arno Wallaard Memorial tot één van de zwaardere eendagswedstrijden van Nederland.

Het startsein voor de koers wordt gegeven om 14.30 uur. De finish wordt verwacht omstreeks 18.45 uur. De wedstrijd kan rechtstreeks worden gevolgd via een livestream, die door de organisatie gefaciliteerd wordt. Voor liefhebbers van de radio is regionale omroep Radio M Utrecht bij de koers met live flitsen. Bespreek hier op WielerFlits het koersverloop!

Links
Voorbeschouwing: Arno Wallaard Memorial 2019

Website organisatie
Parcours
Deelnemerslijst

Livestream (vanaf 16:00)
Liveticker (organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.