Volg hier de Arno Wallaard Memorial 2018

zaterdag 21 april 2018 om 14:30
Volg hier de Arno Wallaard Memorial 2018

Met de Arno Wallaard Memorial staat de tweede wedstrijd in de Holland Cup op het programma. Welke coureurs maken kans op winst in deze wedstrijd door het schitterende polderlandschap in de Alblasserwaard?

Sinds 2007 wordt de koers verreden als de Arno Wallaard Memorial, ter nagedachtenis van de op 28 februari 2006 overleden wielrenner Arno Wallaard. Daarvoor ging de wedstrijd door het leven als de Omloop van de Alblasserwaard, een amateurkoers die sinds 1984 georganiseerd werd.

Het parcours van de Arno Wallaard Memorial voert het peloton in twee omlopen van 76 kilometer en vijf omlopen van 6,5 kilometer langs de hoogtepunten van de polder in de Alblasserwaard. In de 186 kilometer die de renners afleggen zal de beruchte dijk langs de Lek, de Lekdijk, als scherprechter fungeren. Zowel de start als de finish is in Meerkerk.

Het startschot wordt gegeven om 14:30, terwijl de finish pas wordt verwacht rond 18:30. WielerFlits zendt net als de Dorpenomloop Rucphen de koers exclusief vanaf anderhalf uur voor het einde uit. Presentator Maxim Horssels zal met enkele gasten in de Proloog de voorbeschouwing op zich nemen, terwijl verslaggever Youri IJnsen na afloop spreekt met de hoofdrolspelers uit de koers.

Links
Voorbeschouwing (WielerFlits)

Website Organisatie
Parcours
Deelnemerslijst

Liveticker (Organisatie)
Livestream (WielerFlits)

Dit artikel delen:

1 Reactie

Borsje 21 april 2018 om 18:03

Chapeau dat jullie dit uitzenden. Zit met plezier te kijken!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.