Wout van Aert voor Benidorm: “Niet te gek doen om te winnen, foutje is snel gemaakt”

zondag 22 januari 2023 om 14:04
Video

Wout van Aert kent de gevaren van de Wereldbeker van Benidorm. Dat het Spaanse parcours op bepaalde gedeeltes bezaaid is met stenen en grind, houdt hem echter niet tegen. “Ik ben niet bezig om mij bewust in te houden wegens gevaar, dan kun je beter niet aan de start komen”, vertelt hij voor de start.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

“Het is eerder dat ik niet te gek moet doen, want een foutje gaat snel gemaakt zijn”, voorspelt de kopman van Jumbo-Visma. “Ik wil vandaag zo’n goed mogelijke wedstrijd doen.”

Dat de Wereldbeker na elf jaar weer terug is in Spanje, vindt Van Aert wel leuk. “Het zijn mooie omstandigheden en er is heel veel sfeer, dat is mooi. Ik heb na Zonhoven gelijk omgeschakeld naar lange trainingen op de weg, we hebben niet specifiek naar deze wedstrijd toegewerkt”, legt hij uit.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

3 Reacties

Gebruikersnaam 22 januari 2023 om 14:36

Ik ga me niet inhouden, maar ga me wel wat inhouden.

1
wielerlover 22 januari 2023 om 14:36

Gewoon zoals normaal doen zegt hij feitelijk

0

De afbreekkoning in z’n laatste ronde.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone