Woordvoerder CCC-Liv: “Vrouwenploeg is andere entiteit dan mannenteam”

zaterdag 25 april 2020 om 13:46
Woordvoerder CCC-Liv: “Vrouwenploeg is andere entiteit dan mannenteam”

foto: Cor Vos

De sponsors van CCC-Liv hebben tot op de dag van vandaag aan alle verplichtingen voldaan, laat een woordvoerder van de vrouwenploeg weten. Eerder raakte bekend dat hoofdsponsor CCC met het idee speelt om alle sponsoractiviteiten voor de periode 2020-2021 stop te zetten, waarmee de toekomst van het CCC Team mogelijk op de tocht zou komen te staan.

CCC-Liv is een op zichzelf staande entiteit, benadrukt een woordvoerder van de vrouwenploeg tegen WielerFlits naar aanleiding van berichtgeving in de media rond de hoofdsponsor, de Poolse schoenenproducent CCC, vanochtend. “We hebben dus eigen sponsorafspraken met CCC. Tot op de dag vandaag hebben alle sponsors aan hun verplichtingen voldaan.”

In gesprek met sponsors
Zolang het coronavirus nog niet is overwonnen en de toekomst nog ongewis is, is het volgens de zegsman onmogelijk om nu al te zeggen hoe de wereld er over een aantal maanden uitziet en hoe dan het sponsorklimaat ervoor staat. “We zijn in gesprek met CCC en de sponsors om te zien hoe we zo goed mogelijk kunnen anticiperen op ontwikkelingen, die eventueel op ons pad komen.”

In de tijd dat er niet wordt gekoerst, biedt de ploeg haar sponsors en supporters alternatieven: denk aan wekelijkse CCC-Liv Fan Rides op Zwift en Q&A-sessies op social media. “We hopen nu vooral dat de wereldwijde situatie voor iedereen snel verbetert, dat iedereen gezond blijft en de economische schade zich beperkt.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

jan jansen 25 april 2020 om 15:59

Als er niet gekoerst kan worden gewoon de WW in, tijdelijk totdat er weer gekoerst kan worden.
Virtueel hoort niet bij koersen.

0
ProfrondeZevenbergen 25 april 2020 om 17:12

En zou jij ook niet ontzettend blij zijn als je werkgever je een passende baan geeft? Misschien zit je al in de WW, dan begrijp ik je enigszins.

0
Emergo 25 april 2020 om 16:56

Zou ieder land een WW hebben ??

0
Beekman 25 april 2020 om 17:55

De WW in, waarom niet gewoon werken, een betaalde baan net als zovele burgers.

0
Emergo 25 april 2020 om 20:51

Een beroepsrenner heeft een betaalde baan !!

0

Headlines

Populair

Materiaalzone