Winactie: Maak kans op een van de vijf verlichtingssets van achterlampje.nl

donderdag 20 december 2018 om 22:22
Winactie: Maak kans op een van de vijf verlichtingssets van achterlampje.nl

Wil jij ervan verzekerd zijn dat je gezien wordt onderweg? Dan mag je deze winactie niet missen. In samenwerking met achterlampje.nl mogen wij 5 stuks van deze kwaliteitsverlichting weggeven.

In het najaar en voorjaar zijn de dagen korter, grauwer en bovenal een stuk donkerder. Niets is dan belangrijker om op te vallen in het verkeer en in het bezit te zijn van de juiste verlichting. De krachtige LED-lampjes in de RIDESAFE verlichting zorgen voor een sterke en geconcentreerde lichtbundel met een sterkte van 120 lumen. Wit, rood, knipperend, flitsend of pulserend? Alles is mogelijk aangezien de verlichting beschikt over zes verschillende standen. Hierdoor kun je als wielrenner altijd anticiperen op veranderende (weers)omstandigheden.

Door de vele functies is de verlichting zowel als achter- en voorlampje te gebruiken. De interne accu is gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Met deze set kun je tot 15 uur onafgebroken fietsen zonder dat de verlichting ermee ophoudt. Ook op de mountain- of gravelbike is de set te gebruiken, want de verlichting is namelijk water- en modderbestendig en kan daarnaast tegen een stootje. Door het flexibele siliconenbandje past de verlichting op vrijwel iedere zadelpen, ook de aerodynamische! Achterlampje.nl is ontwikkeld door wielrenners, voor wielrenners!

Wil jij kans maken op deze prijs?

Geef antwoord op de volgende vraag:
Wie won afgelopen seizoen in de Vuelta het avondcriterium in Madrid?

Deadline: Maandag 24 december om 12:00
De winnaar krijgt persoonlijk bericht en de namen worden bekendgemaakt in het bericht van de volgende winactie. Bij meerdere goede antwoorden zal loting uitkomst bieden.
De vorige winactie is gewonnen door Danny Mennen, Martijn Platenkamp, Dimitri Scheers, Renzo Groenesteijn en Thijs Diepenmaat.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone