Winactie: Maak kans op 5 x Hide My Bell

zaterdag 15 december 2018 om 15:30
Winactie: Maak kans op 5 x Hide My Bell

Fietsen is een dure hobby. Je salaris kan je zonder problemen opmaken aan kleding, nieuwe wielen, gadgets, voeding of bijvoorbeeld Strava Summit. Geld uitgeven aan een fietsbel wordt nog wel eens vergeten.

Bij Close the Gap, voorheen bekend als Hide My Bell, hebben ze hier een ultieme oplossing voor gevonden. Op unieke wijze combineert Close the Gap een navigatiehouder met een bel. Verborgen onder al je getallen met vermogen en snelheid bevindt zich een luide bel. Opgeruimd staat netjes en je kan toch van je laten horen als het nodig is.

Close the Gap heeft ondertussen een divers assortiment. Het eerste model kwam in 2015 op de markt en werd later uitgebreid met een adapter voor actiecamera’s. De online winkel is sindsdien uitgebreid met een variant voor kleinere navigatie en een fraaie mount onder een aerodynamisch stuur. De laatste telg uit de slimme HideMyBell-familie luistert naar de naam ‘Insider‘. Deze houder is pas net beschikbaar en speciaal ontworpen voor off-road- en gravelavonturen.

Hoewel de Goedheiligman en zijn Pieten net terug zijn naar Spanje, willen wij iets aan de late kant voor Sinterklaas spelen. Wij mogen in samenwerking met Close the Gap vijf maal een Hide my Bell verloten.

Wat moet je doen?

Geef antwoord op de volgende vraag:
Welke ProContinentale wielerploeg heeft ook in 2019 een partnership met Hide My Bell?

Deadline: Maandag 17 december om 12:00
De winnaar krijgt persoonlijk bericht en de namen worden bekendgemaakt in het bericht van de volgende winactie. Bij meerdere goede antwoorden zal loting uitkomst bieden.
De vorige winactie is gewonnen door Ton Stokkers, Nico Oosthoek en Henk Swillens.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair