Winactie: Maak kans op GripGrab winterhandschoenen

zondag 9 december 2018 om 13:00
Winactie: Maak kans op GripGrab winterhandschoenen

Wie er in deze periode van het jaar op uitgaat voor een rondje op de fiets, kan niet zonder goede fietshandschoenen. Wil jij ervan verzekerd zijn dat jouw handen droog en warm blijven? Doe dan mee met onze winactie. Deze week zijn er namelijk drie GripGrab Ride Waterproof Winter Fietshandschoenen twv 64,95 euro te winnen.

De GripGrab Ride Waterproof Winter Fietshandschoenen houden je handen droog tijdens je wintertraining. Door de uitstekende isolatie en de winddichtheid van deze handschoenen blijven je handen lekker warm. Zelfs bij temperaturen rond het vriespunt. De fluorescerende kleur zorgt er bovendien voor dat je ook in het donker goed zichtbaar blijft. Dankzij de Siliconen Grips behoud je de grip op het stuur. Zelfs in natte omstandigheden, wanneer de kans groter is dat je van het stuur glijdt.

Wat moet je doen?

Geef antwoord op de volgende vraag:
Uit welk land is het merk GripGrab oorspronkelijk afkomstig?

Deadline: Maandag 10 december om 12:00
De winnaar krijgt persoonlijk bericht en de namen worden bekendgemaakt in het bericht van de volgende winactie. Bij meerdere goede antwoorden zal loting uitkomst bieden.

Bij de vorige winactie was het boek Kopwerk te winnen. Het boek is gewonnen door Pieter Israel, Jeroen Funken en Robert van Houtum.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair