Wielertenues 2021: Novo Nordisk presenteert nieuwe outfits

dinsdag 3 november 2020 om 16:26
Wielertenues 2021: Novo Nordisk presenteert nieuwe outfits

foto: Cor Vos

Het wielerseizoen 2020 is nog niet helemaal voorbij, maar Novo Nordisk heeft al het tenue gepresenteerd waarmee het volgend seizoen in het peloton zal rijden. De Amerikaanse formatie kiest voor een donkerblauw tenue met een gele baan op de borst.

Novo Nordisk reed dit jaar ook al in een donkerblauw tenue, maar de ploeg zal in 2021 nog makkelijker te herkennen zijn vanwege de gele baan op de borst, met daarop de woorden ‘changing diabetes’. Op het shirt prijken ook nog enkele sponsors.

Enkele maanden geleden maakte het farmaceutische bedrijf Novo Nordisk bekend het sponsorcontract met de gelijknamige wielerploeg te verlengen tot en met 2023. Novo Nordisk is al sinds 2012 actief als geldschieter van de formatie, bestaande uit renners die kampen met diabetes type 1.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Polleke 3 november 2020 om 20:37

Tja… mooi of lelijk, zijn sowieso weinig in beeld wat best jammer is want het blijft uiteraard een zeer nobel streven om met exclusief diabetes sporters de strijd aan te gaan, vele jaren lang nu toch al…

0
Frank V 3 november 2020 om 22:30

Mee eens. Zo’n 5 jaar terug zag je ze wel nog geregeld in deze contreien maar nu niet meer. Het is ze nochtans gegund.

0
Scott Sunderland 3 november 2020 om 23:04

Ik heb zeker niks tegen de ploeg en het idee erachter. Maar zouden ze niet beter op een wat lager niveau fietsen dan PCT ? Nu doen ze eigenlijk nooit mee voor de prijzen of ereplaatsen en dan wellicht wel.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone